Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑναδιοργανώσεις στην TUI

Αναδιοργανώσεις στην TUI

Η Events Erlebnisreisen GmbH, θυγατρική της εταιρίας TUI, αναδιοργανώνεται και τις υπηρεσίες της θα αναλάβουν τρία διαφορετικά τμήματα της TUI Group. Τα ταξίδια Formel 1, που έχουν σαν αντικείμενο τους […]

Η Events Erlebnisreisen GmbH, θυγατρική της εταιρίας TUI<.>, αναδιοργανώνεται και<...> τις υπηρεσίες της θα αναλάβουν τρία διαφορετικά τμήματα της TUI Group. Τα ταξίδια Formel 1, που έχουν σαν αντικείμενο τους αγώνες αυτοκίνητων και τα ταξίδια κίνητρων που ασχολούνται με τους αγώνες μοτοσικλετών, θα τα αναλάβει η Airtours International, στην Φρανκφούρτη, η οποία καλύπτει το κομμάτι της αγοράς με τις υψηλότερες τιμές.

Τα προϊόντα των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο της TUI Schone Ferien, "Stadte erleben" και τα υπόλοιπα ταξίδια κίνητρων θα αναλάβει η θυγατρική εταιρία που ειδικεύεται σ' αυτόν τον τομέα, "FCI Reisen".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024