Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπέκταση της Sabre με προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Επέκταση της Sabre με προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο κατ τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην τουριστική αγορά, προχωρεί η διεθνής εταιρία Sabre, που ειδικεύεται στα on line συστήματα κρατήσεων. Η Sabre στοχεύει […]

Στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο κατ τις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην τουριστική αγορά, προχωρεί η διεθνής εταιρία Sabre<.><...>, που ειδικεύεται στα on line συστήματα κρατήσεων.

Η Sabre στοχεύει να προσφέρει στην τουριστική βιομηχανία ένα ευρύ επίπεδο υπηρεσιών, με στρατηγικές επενδύσεις και σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της σε μια γρήγορα μεταβαλλόμενη αγορά.

Συγκεκριμένα, η Sabre προχώρησε στην εξαγορά μεριδίου της Get There, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην αγορά του Internet παγκοσμίως εστιασμένη στις 'Business to Business' υπηρεσίες ταξιδιών, επιδιώκοντας να συνδυάσει το 'Business to Business' και το 'Business to Customer' προσφέροντας υπηρεσίες e-commerce σε αεροπορικές εταιρίες, προμηθευτές, και ταξιδιωτικά γραφεία.

Ήδη οι αεροπορικές εταιρίες United, America West, UsAir, Swissair και προμηθευτές όπως American Express, Cheap Tickets, Travelocity.com χρησιμοποιούν για την δημιουργία των κόμβων τους τη νέα τεχνολογική υποδομή της Sabre για την διανομή των προϊόντων τους στους καταναλωτές.

Εξάλλου, η Sabre απέκτησε την Gradient solutions Ltd. εταιρία η οποία προσφέρει e-commerce λύσεις στην αγορά ταξιδιών, το 51% της Dillon communication systems, dealer στην Γερμανία και προχώρησε στη συγχώνευση της Preview Travel με την travelocity.com στο πλαίσιο προσπάθειας για απαράμιλλες και σε ευρύ επίπεδο υπηρεσίες στη τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024