Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςTo μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου παρέλαβε η Royal Caribbean

To μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου παρέλαβε η Royal Caribbean

Το νέο υπερπολυτελές και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο Explorer of the Seas παρέλαβε πρόσφατα η Royal Caribbean International από τα ναυπηγεία Kvaerner Masa της Φινλανδίας. Το νηολογίου Λιβερίας Explorer of […]

Το νέο υπερπολυτελές και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο Explorer of the Seas παρέλαβε πρόσφατα η Royal Caribbean<.> International<...> από τα ναυπηγεία Kvaerner Masa της Φινλανδίας.

Το νηολογίου Λιβερίας Explorer of the Seas είναι χωρητικότητας 142.000 τόνων και μήκους 1.020 ποδιών, δηλαδή όσο το συνολικό μήκος τεσσάρων Boeing 747. Tο πλάτος του ξεπερνάει τα 157 πόδια. Η ταχύτητα πλεύσης που αναπτύσσει είναι 22 κόμβοι.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο έχει δυνατότητα φιλοξενίας 3.844 επιβατών ενώ το πλήρωμά του αριθμεί τα 1.176 άτομα.

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που είναι το σήμα κατατεθέν της Royal Caribbean International. Όμως το σημείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ένας χώρος που θυμίζει πεζόδρομο μεγαλούπολης, με cafes, bars και καταστήματα, ο οποίος προσδίδει μια πραγματικά μοναδική αίσθηση στον επιβάτη.

Πέντε εστιατόρια, από το Christopher Columbus χωρητικότητας 723 ατόμων, έως τα πιο πριβέ Cortes και Βalboa, 58 θέσεων, προσφέρουν καθημερινά στους επιβάτες μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες.

Μια πληθώρα από bars, cafes και ντισκοτέκ βρίσκονται στη διάθεση των ταξιδιωτών, ενώ για όσους επιθυμούν κάτι πιο προσωπικό, το Connoisseur Cigar Club προσφέρει υπέροχα πούρα και θεσπέσια μπράντυ.

Το πλοίο διαθέτει ακόμα και ειδική αίθουσα για την τέλεση γάμων, για όσους επιθυμούν κάτι το διαφορετικό για την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής τους.

Χάρη στο χωρητικότητας 425 θέσεων Συνεδριακό Κέντρο, το Explorer είναι ιδανικό για ταξίδια incentives που συνδυάζουν business & pleasure.

Στα 14 καταστρώματα του πλοίου, υπάρχουν ακόμα πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και Spa, εμπορικό κέντρο, καζίνο και θέατρο. Οι λάτρεις των σπορ έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από τον ειδικό τοίχο αναρρίχησης, το γήπεδο μίνι γκολφ, και το εντυπωσιακό παγοδρόμιο, στο οποίο παρουσιάζονται μοναδικά σώου!

Το Explorer διαθέτει συνολικά 1.557 καμπίνες, από τις οποίες οι 939 είναι εξωτερικές (765 με δικά τους μπαλκόνια) και 618 εσωτερικές.

Το κρουαζιερόπλοιο παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού τουριστικού χώρου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Southampton της Αγγλίας. Από εκεί απέπλευσε για τη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή βάπτισής του από την ανάδοχο, γνωστή αθλήτρια του στίβου, αμερικανίδα Jackie Joyner-Kersee.

H επιλογή της διάσημης αμερικανίδας αθλήτριας συνεχίζει την παράδοση της Royal Caribbean International, η οποία στο παρελθόν έχει ορίσει ως αναδόχους των κρουαζιεροπλοίων της, γνωστά ονόματα από τον αθλητισμό, τον κινηματογράφο και το τραγούδι όπως αυτά των Katarina Witt, Whoopi Goldberg, Gloria Estefan και Lauren Bacall.

Το κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει για την παρθενική του κρουαζιέρα στις 28 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα του έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2001 περιλαμβάνει επταήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική και στις Μπαχάμες, ενώ η τιμή ανά άτομο για εξωτερική καμπίνα με μπαλκόνι είναι 629.000 δραχμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024