Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υποψήφια για το βραβείο "Best Destination Management Company" η Vista Events

Δώρα Σγάρτσου - 07 Φεβρουάριος 2007, 00:00

Η ελληνική εταιρία Vista Events είναι την χρονιά αυτή προτεινόμενη για το βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company) στα διεθνή βραβεία συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων, που<...>

διοργανώνει το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρία που ειδικεύεται στον συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται από την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Η εταιρία Vista Events ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην διεκπερέωση και διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδίων κινήτρων, εκδηλώσεων και εκθέσεων. Στα χρόνια αυτά έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο χώρο και έχει στο ενεργητικό της με επιτυχία οργανώσει ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων για εταιρίες όπως: Cisco Systems, Merrill Lynch, Roche, Bausch and Lomb, SC Johnson, NIKE, Siemens and Hewlett Packard.

Η εκδήλωση της βράβευσης, η οποία θα γίνει στο Λονδίνο στις 19 Φεβρουαρίου διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1988 και στην ουσία είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα του οποίου, θα διατεθούν στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό `Save the Children`, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας `Αννας της Αγγλίας .

Σε δήλωση του σχετικά με την διάκριση αυτή ο Γενικός Διευθυντής της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης, ανέφερε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρία μας η υποψηφιότητά μας και δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top