Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΥποψήφια για το βραβείο “Best Destination Management Company” η Vista Events

Υποψήφια για το βραβείο “Best Destination Management Company” η Vista Events

Η ελληνική εταιρία Vista Events είναι την χρονιά αυτή προτεινόμενη για το βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company) στα διεθνή βραβεία συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων, […]

Η ελληνική εταιρία Vista Events είναι την χρονιά αυτή προτεινόμενη για το βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” (Best Destination Management Company) στα διεθνή βραβεία συνεδριακού τουρισμού και τουρισμού κινήτρων, που<...>διοργανώνει το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρία που ειδικεύεται στον συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται από την ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Η εταιρία Vista Events ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην διεκπερέωση και διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδίων κινήτρων, εκδηλώσεων και εκθέσεων. Στα χρόνια αυτά έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο χώρο και έχει στο ενεργητικό της με επιτυχία οργανώσει ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων για εταιρίες όπως: Cisco Systems, Merrill Lynch, Roche, Bausch and Lomb, SC Johnson, NIKE, Siemens and Hewlett Packard.

Η εκδήλωση της βράβευσης, η οποία θα γίνει στο Λονδίνο στις 19 Φεβρουαρίου διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1988 και στην ουσία είναι ένα φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα του οποίου, θα διατεθούν στον παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό `Save the Children`, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας `Αννας της Αγγλίας .

Σε δήλωση του σχετικά με την διάκριση αυτή ο Γενικός Διευθυντής της Vista Events, κ. Πάνος Φραγκάκης, ανέφερε: “Είναι εξαιρετική τιμή για την εταιρία μας η υποψηφιότητά μας και δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλουμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024