Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Emirates παραλαμβάνει νέα αεροσκάφη Boeing 777-300

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Οκτώβριος 2000, 00:00

Η Emirates<.> Airlines παρέλαβε πρόσφατα το τρίτο από τα δέκα συνολικά αεροσκάφη τύπου Boeing 777-300 που έχει παραγγείλει<...>

στην αμερικανική κατασκευάστρια εταιρία, στο πλαίσιο του σχεδίου ενίσχυσης του στόλου της με τα πλέον σύγχρονα αεροσκάφη μακρών αποστάσεων και επέκτασης του δικτύου της σε νέους προορισμούς.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Emirates είναι η πρώτη εταιρία που δεσμεύτηκε επισήμως για την αγορά του μεγαλύτερου αεροσκάφους του κόσμου της Airbus A3XX με ένα συμβόλαιο αγοράς πέντε επιβατικών και δύο φορτηγών σκαφών με προοπτική για αγορά άλλων πέντε.

Το τέταρτο Boeing 777-300 αναμένεται να ενταχθεί στο στόλο της τον Μάρτιο του 2001 ενώ η παραλαβή των υπολοίπων έξι έχει προγραμματιστεί για τα έτη 2002 και 2003.

Το νέο αεροσκάφος της εταιρίας φέρει μηχανές Rolls Royce Trent 800, έχει χωρητικότητα 380 θέσεων (18 στην Πρώτη Θέση, 42 στην Επιχειρηματική και 320 στην Οικονομική) και δυνατότητα μεταφοράς cargo 18 τόνων. Αποκτήθηκε με την διαδικασία "operating leasing" διάρκειας 10 ετών μέσω της International Lease Finance Corporation. Έφτασε στο Ντουμπάι με απευθείας πτήση (14 ωρών και 40 λεπτών) από το Σηάτλ των ΗΠΑ.

Ο κ. Tim Clark, Chief Director της Emirates εξέφρασε την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες του αεροσκάφους (μεγάλη χωρητικότητα σε μακρινές αποστάσεις) τονίζοντας τον ζωτικό του ρόλο στα σχέδια της εταιρίας για μελλοντική περαιτέρω ανάπτυξη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top