Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε νέες βάσεις η τουριστική ροή Ελλάδας και Μεξικού

Σε νέες βάσεις η τουριστική ροή Ελλάδας και Μεξικού

Το ενδιαφέρον του Μεξικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Αλεσάντρο Ντίαζ, και η έντονη δραστηριότητα του για την προώθηση του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών είναι γνωστή από καιρό. Ένα τελευταίο […]

Το ενδιαφέρον του Μεξικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Αλεσάντρο Ντίαζ, και η έντονη δραστηριότητα του για την προώθηση του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών είναι γνωστή από καιρό. Ένα τελευταίο δείγμα όμως αυτής της προσπάθειας, ήταν<...>η πρόσφατη πρωτοβουλία του Πρέσβη να οργανώσει στην κατοικία του στην Αθήνα μια συνάντηση με τους μεγαλύτερους tour operators και δημοσιογράφους του τουριστικού κλάδου, σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Μεξικάνικου οργανισμού τουρισμού κυρία Ντιάνα Βιάλε Ζοσέφε, που εδρεύει στη Ρώμη, και τον Γενικό Αντιπρόσωπο για την Ελλάδα της Aeromexico, κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ένα «ταξίδι» στο μαγευτικό Μεξικό, στον πλούσιο πολιτιστικό του πλούτο και την εξαιρετική του κουζίνα. Όπως είπε ο Πρέσβης: «Παρόλη την απόσταση που χωρίζει τις δύο χώρες, οι λαοί τους έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ήρθε η ώρα να αυξηθεί αμφίδρομα η τουριστική ανταλλαγή μεταξύ των δύο φιλικών χωρών».

Εναπόκειται λοιπόν στους Έλληνες επαγγελματίες οργανωτές ταξιδιών να σχεδιάσουν προγράμματα με προορισμό το μαγευτικό Μεξικό, σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρίες, όπως η Aeromexico, η οποία αυξάνει μάλιστα τις διαθέσιμες θέσεις της μέσω Παρισιού και Μαδρίτης, με τα νέα υπερμοντέρνα αεροσκάφη Boeing 777, που δρομολογεί φέτος το καλοκαίρι σε απευθείας πτήσεις για Μέξικο Σίτυ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024