Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ρόβλιας: Η Κυβέρνηση ανακαλύπτει τα προβλήματα του τουρισμού μετά από τρία χρόνια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Φεβρουάριος 2007, 00:00

Ευχάριστη κυβερνητική στιγμή, ευρείας κατανάλωσης, για καθαρά επικοινωνιακούς - προεκλογικούς λόγους χαρακτήρισε τη χτεσινή συνάντηση των υπουργών Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά και<...>

Μεταφορών, κ. Μιχάλη Λιάπη, σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας.

“Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το ότι η κυβέρνηση ανακαλύπτει τα προβλήματα του τουρισμού, σε σχέση με τις μεταφορές, μετά από τρία χρόνια στην εξουσία και ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο! Ο κ. Λιάπης υποσχέθηκε επί λέξει «μερικές τέντες, μερικούς χώρους υποδοχής για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος στα περιφερειακά αεροδρόμια, που έχουν και το περισσότερο κύμα τουριστών». Είναι απορίας άξιο πώς τόσο απλά πράγματα και δίκαια, όπως είπε ο κ. Λιάπης, δεν υλοποιήθηκαν επί τρία χρόνια. Η λειτουργία, σε εικοσιτετράωρη βάση, των περιφερειακών αεροδρομίων παραπέμφθηκε, ως συνήθως, στο Υπουργείο Οικονομικών, λόγω κόστους. Κατά τα λοιπά, ουσία μηδέν” ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top