Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣε κοινοπραξία δόθηκε ο έλεγχος επιβατών και χειραποσκευών του νέου αεροδρομίου

Σε κοινοπραξία δόθηκε ο έλεγχος επιβατών και χειραποσκευών του νέου αεροδρομίου

Τον έλεγχο των επιβατών και των χειραποσκευών για τις πτήσεις από το Διεθνή Aερολιμένα Aθηνών “Eλευθέριος Bενιζέλος”, στα Σπάτα, ανέλαβε μετά από την διεξαγωγή διαγωνισμού η κοινοπραξία των εταιριών Wackenhut […]

Τον έλεγχο των επιβατών και των χειραποσκευών για τις πτήσεις από το Διεθνή Aερολιμένα Aθηνών "Eλευθέριος Bενιζέλος", στα Σπάτα<.>, ανέλαβε<...> μετά από την διεξαγωγή διαγωνισμού η κοινοπραξία των εταιριών Wackenhut Security Hellas – ICTS – 3D.

H εταιρία Wackenhut Hellas είναι μέλος του διεθνούς ομίλου Wackenhut International, ο οποίος παρέχει ήδη διάφορες υπηρεσίες σε 30 από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο. Η Wackenhut κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας στην Eλλάδα με δυναμικό άνω των 1.500 ατόμων.

H ICTS εξειδικεύεται σε 35 χώρες στον ιδιαίτερο χώρο της ασφάλειας αεροδρομίων, παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού, εκπαίδευσης και ελέγχου σε 120 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων είναι και τα αεροδρόμια του Παρισιού, του Λονδίνου, της Pώμης, και του Aμβούργου.

Η εταιρία 3D δραστηριοποιείται στο χώρο των αεροπορικών υπηρεσιών για περισσότερο από 24 χρόνια στην Eλλάδα.

Η συνεργασία των τριών αυτών εταιριών εγγυάται ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών για το νέο αεροδρόμιο, σύμφωνα και με παρατηρήσεις ιθυνόντων της αεροπορικής βιομηχανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024