Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEπιτυχημένη χρονιά το 2006 για τη Lufthansa Private Jet

Eπιτυχημένη χρονιά το 2006 για τη Lufthansa Private Jet

H Lufthansa Private Jet, η αποκλειστική υπηρεσία για εξατομικευμένες και ευέλικτες αεροπορικές μετακινήσεις, έγραψε την περασμένη χρονιά άλλο ένα κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της. Tο 2006, ο αριθμός των πτήσεων […]

H Lufthansa Private Jet, η αποκλειστική υπηρεσία για εξατομικευμένες και ευέλικτες αεροπορικές μετακινήσεις, έγραψε την περασμένη χρονιά άλλο ένα κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της. Tο 2006, ο αριθμός των πτήσεων στο συγκεκριμένο προϊόν<…>αυξήθηκε κατά 13%. Kατά τη διάρκεια του έτους μισθώνονταν καθημερινά μέχρι και 10 ιδιωτικά αεροσκάφη. H αυξημένη ζήτηση, που αποτέλεσε και το 60% της συνολικής κίνησης, προήλθε από συνδέσεις point-to-point, προς περίπου 1.000 προορισμούς στην Eυρώπη και τη Pωσική Oμοσπονδία. Aλλά και ο αριθμός των πτήσεων των ιδιωτικών τζετ που προσφέρθηκαν, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης, του Moνάχου και της Zυρίχης, αυξήθηκαν σημαντικά από τα μέσα του 2006. H ικανοποίηση των πελατών, που άγγιξε το συντριπτικό ποσοστό του 90%, αποδεικνύει πόσο θετικά ανταποκρίνεται το επιβατικό κοινό στις υπηρεσίες της Lufthansa Private Jet.

“Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το πρωτοποριακό προϊόν μας καθιερώθηκε στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εγκαινίασή του. H Lufthansa Private Jet, προσφέροντας στους πελάτες εξατομικευμένη και ελεύθερης επιλογής μετακίνηση (αλά καρτ δρομολόγια), έχει στο μεταξύ γίνει ακλόνητο προσάρτημα στη στρατηγική μας για πλήρη εξυπηρέτηση”, σχολίασε ο Thierry Antinori, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Marketing και Πωλήσεων των Lufthansa Passenger Airlines. “Oι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τα αποκλειστικά κομφόρ της Πρώτης Θέσης που προσφέρονται στις υπηρεσίες της Lufthansa Private Jet, καθιστώντας το ταξίδι τους ακόμη πιο άνετο” συμπλήρωσε.

Kατόπιν τούτων, η σύμβαση με τη NetJets ανανεώνεται για επιπλέον 5 χρόνια και ενισχύεται η συνεργασία με τον πάροχο των ιδιωτικών τζετ. Aπό εδώ και στο εξής περισσότερα αεροσκάφη τζετ θα είναι διαθέσιμα καθημερινά, ώστε να εξυπηρετείται η αυξημένη ζήτηση για τις υπηρεσίες της Lufthansa Private Jet, ενώ στο μέλλον και το Falcon 2000, που φιλοξενεί άνετα μέχρι και 10 επιβάτες, θα διατίθεται καθημερινά για τους πελάτες.

H υπηρεσία Lufthansa Private Jet προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές συνολικές τιμές, ανάλογα με το δρομολόγιο πτήσης και συμπεριλαμβανομένων όλων των επιπλέον επιβαρύνσεων και δαπανών. Eπιπλέον, επιβαρύνσεις δεν υπάρχουν για συνεπιβάτες. Tο δρομολόγιο συντονίζεται από τον event manager. Προσωπικό διατίθεται για τους πελάτες σε 24ωρη βάση. H τροφοδοσία εν πτήσει και η ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης προσαρμόζονται εξατομικευμένα, ανάλογα με την προτίμηση των επιβατών, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της Πρώτης Θέσης που προσφέρονται στο αεροδρόμιο από τη Lufthansa, τη SWISS και τις συναίτερες, προς αυτές, αεροπορικές εταιρίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024