Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Hochtief: Καμιά αμφιβολία ότι το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει την λειτουργία του την 1η Μαρτίου 2000

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Οκτώβριος 2000, 00:00

Η γερμανική εταιρία Hochtief<.>, που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος' στα Σπάτα<.>, με δήλωση της<...>

μέσω του αντιπροσώπου της κ. Wolfhard Leichniz ανέφερε ότι 'δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η Μαρτίου του 2001'.

Η παραπάνω δήλωση έγινε μετά από δημοσίευμα της Financial Times ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Hochtief δήλωσε ότι 'ακόμα και αν εργάζονται σε 24ώρη βάση, οι τεχνικές υποδομές δεν μπορούν να είναι έτοιμες την άνοιξη. Και παρ' όλες τις υποσχέσεις που μπορούν να δώσουν οι εργολάβοι, είναι δύσκολο να είναι έτοιμος ο δρόμος ως την 1η Μαρτίου'.

Η Hochtief αναφέρει ακόμα ότι τα στελέχη της είναι πεπεισμένα ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορείς - και ιδιαίτερα η ελληνική κυβέρνηση - φροντίζουν έτσι ώστε όλες οι απαιτούμενες υποδομές για την λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς και την οδική του σύνδεση, να ολοκληρωθούν εγκαίρως.

Σημειώνουμε ακόμα ότι από μέρα σε μέρα αναμένουμε την απόφαση της επιτροπής της IATA που έχει επισκεφθεί την χώρα μας, με σκοπό την εξέταση της καταλληλότητας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα και την έγκριση για την λειτουργία του. Ίσως όμως τελικά το πρόβλημα του δρόμου και της πρόσβασης να μην είναι το σοβαρότερο που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή το αεροδρόμιο. Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι τα υπόστεγα της βαριάς συντήρησης όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Ας περιμένουμε όμως την απάντηση της ειδικής επιτροπής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top