Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαHochtief: Καμιά αμφιβολία ότι το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει την λειτουργία του την 1η Μαρτίου 2000

Hochtief: Καμιά αμφιβολία ότι το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει την λειτουργία του την 1η Μαρτίου 2000

Η γερμανική εταιρία Hochtief, που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου αεροδρομίου ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ στα Σπάτα, με δήλωση της μέσω του αντιπροσώπου της κ. Wolfhard Leichniz ανέφερε ότι ‘δεν έχουμε […]

Η γερμανική εταιρία Hochtief<.>, που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος' στα Σπάτα<.>, με δήλωση της<...> μέσω του αντιπροσώπου της κ. Wolfhard Leichniz ανέφερε ότι 'δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η Μαρτίου του 2001'.

Η παραπάνω δήλωση έγινε μετά από δημοσίευμα της Financial Times ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Hochtief δήλωσε ότι 'ακόμα και αν εργάζονται σε 24ώρη βάση, οι τεχνικές υποδομές δεν μπορούν να είναι έτοιμες την άνοιξη. Και παρ' όλες τις υποσχέσεις που μπορούν να δώσουν οι εργολάβοι, είναι δύσκολο να είναι έτοιμος ο δρόμος ως την 1η Μαρτίου'.

Η Hochtief αναφέρει ακόμα ότι τα στελέχη της είναι πεπεισμένα ότι όλοι οι συμμετέχοντες φορείς – και ιδιαίτερα η ελληνική κυβέρνηση – φροντίζουν έτσι ώστε όλες οι απαιτούμενες υποδομές για την λειτουργία του αεροδρομίου, καθώς και την οδική του σύνδεση, να ολοκληρωθούν εγκαίρως.

Σημειώνουμε ακόμα ότι από μέρα σε μέρα αναμένουμε την απόφαση της επιτροπής της IATA που έχει επισκεφθεί την χώρα μας, με σκοπό την εξέταση της καταλληλότητας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα και την έγκριση για την λειτουργία του. Ίσως όμως τελικά το πρόβλημα του δρόμου και της πρόσβασης να μην είναι το σοβαρότερο που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή το αεροδρόμιο. Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι τα υπόστεγα της βαριάς συντήρησης όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Ας περιμένουμε όμως την απάντηση της ειδικής επιτροπής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024