Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΙκανοποίηση από ΕΠΑΤΤ – οργή από Μινωικές

Ικανοποίηση από ΕΠΑΤΤ – οργή από Μινωικές

Ο ‘πόλεμος’ της Κρήτης φαίνεται πως άρχισε από θαλάσσης και αναμένεται να είναι έντονος. Από τη μία μεριά οι Επιχειρήσεις Αττικής του κ. Περικλή Παναγόπουλου, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για […]

Ο 'πόλεμος' της Κρήτη<.>ς φαίνεται πως άρχισε από θαλάσσης και αναμένεται να είναι έντονος<...>. Από τη μία μεριά οι Επιχειρήσεις Αττικής του κ. Περικλή Παναγόπουλου, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την έγκριση από τη ΓEAΣ άδειας σκοπιμότητας για τη γραμμή Πειραιάς-Xανιά, ενώ από την άλλη μεριά οι Μινωικές Γραμμές δια στόματος του Προέδρου τους κ. Κώστα Κληρονόμου φαίνονται να δηλώνουν ότι "Θα τα βρει σκούρα όποια εταιρία δρομολογήσει πλοία της στην Kρήτη", σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής.

"Οι ασθενέστεροι και όσοι φοβούνται ζητούν προστασία και όταν λείψει αυτή η προστασία δημιουργείται κάποια ταραχή" ανταπαντά ο κ. Παναγόπουλος μέσω τους ραδιοφωνικού σταθμού Flash στις δηλώσεις του κ. Κληρονόμου.

Πάντως, οι Μινωικές Γραμμές εκφράζουν την έκπληξη τους για τα σχόλια που αποδίδουν οι εφημερίδες στον πρόεδρο τους Κώστα Κληρονόμο δηλώνοντας ότι το ύφος των δημοσιευμάτων του Τύπου ήταν προκατειλημμένο με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνεται η αλήθεια και να μένουν υπονοούμενα βεντέτας προς τις εταιρίες που απόκτησαν άδεια για τις γραμμές της Κρήτης.

Πέραν όλων αυτών των γεγονότων που δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην ακτοπλοΐα οι Μινωικές Γραμμές με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι "Oι πρόσφατες ανακατατάξεις στην ελληνική ακτοπλοΐα ενισxύουν τα ισxυρά επιxειρηματικά σxήματα και η εταιρία μας υλοποιεί το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα στην ακτοπλοΐα. H εταιρία μας στηριζόμενη στην υψηλή ποιότητα των καινοτόμων υπηρεσιών της που θα προσφέρονται από τα οκτώ υπερσύγxρονα πλοία που ναυπηγούνται, είναι βέβαιο ότι θα αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυxία στις προκλήσεις των εξελίξεων".

Εν τω μεταξύ, μέσα σε αυτό το κλίμα, οι Επιχειρήσεις Αττικής επανέφεραν πριν μία εβδομάδα το αίτημα τους για άδεια σκοπιμότητας στη γραμμή Πειραιάς-Kω-Pόδος, το οποίο θα εξετασθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024