Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFirst Choice: Κανένα πρακτικό όφελος από την πρόωρη κυκλοφορία των προγραμμάτων

First Choice: Κανένα πρακτικό όφελος από την πρόωρη κυκλοφορία των προγραμμάτων

Η First Choice ακολουθώντας την τάση των δύο τελευταίων ετών, καθυστερεί και πάλι την κυκλοφορία των μπροσούρων της. Έτσι, η χειμερινή μπροσούρα για το 2001-2002 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Αντίθετα, […]

Η First Choice<.> ακολουθώντας την τάση των δύο τελευταίων ετών, καθυστερεί και πάλι την κυκλοφορία των μπροσούρων της<...>. Έτσι, η χειμερινή μπροσούρα για το 2001-2002 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Αντίθετα, οι Airtours και Thomson πρόκειται να κυκλοφορήσουν προγράμματα την 1η Νοέμβριου παρά την κοινή απόφαση τους να κάνουν ανακωχή αυτό το χρόνο.

Ο γενικός διευθυντής Αγγλίας και Ιρλανδίας της First Choice, κ. Dermot Blastland δήλωσε ότι η απόφαση του στηρίχτηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα πρακτικό όφελος από τις προηγούμενες πρόωρες κυκλοφορίες, μιας και οι αγορές πακέτων διακοπών για μια συγκεκριμένη περίοδο γίνονται συνήθως κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου και όχι νωρίτερα. Μάλιστα, αυτή του η δήλωση βρίσκει σύμφωνο και τον διευθυντή πωλήσεων του JMC κ. Ian Derbyshire. Γι' αυτό το λόγο, o κ. Dermot Blastland, θα συνεχίσει ακολουθώντας το σχέδιο του, άσχετα αν οι άλλες εταιρίες κυκλοφορήσουν τα προγράμματα τους τον Νοέμβριο. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι 'ιδανικά θα περίμενα μέχρι την 1η Απριλίου για να κυκλοφορήσω την μπροσούρα χειμώνας-καλοκαίρι 2001-2002'.

Τέλος, δήλωσε ότι ήλπιζε ότι οι ανταγωνιστές θα συνεργαστούν και θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική, όμως για κάποιον λόγο αυτό δεν συνέβη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024