Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑλλαγές στη στρατηγική τουρισμού της Κύπρου

Αλλαγές στη στρατηγική τουρισμού της Κύπρου

Η Κύπρος ετοιμάζει μια εντελώς καινούρια στρατηγική με σκοπό την αλλαγή της αντίληψης ότι είναι μόνο ένας προορισμός διακοπές στην παραλία. Το 10ετές σχέδιο περιμένει να πάρει έγκριση για την […]

Η Κύπρος<.> ετοιμάζει μια εντελώς καινούρια στρατηγική με σκοπό την αλλαγή της αντίληψης ότι<...> είναι μόνο ένας προορισμός διακοπές στην παραλία. Το 10ετές σχέδιο περιμένει να πάρει έγκριση για την πραγματοποίησή του.

Προβλέπεται ανάπτυξη των τουριστικών θέλγητρων της χώρας, και ιδίως της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου. Το σχέδιο προβλέπει μαζική επένδυση για αυτήν την προώθηση του νησιού ως προορισμού για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων.

Η διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φοίβη Κατσούρη δήλωσε: "Aν και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον αριθμό των τουριστών που επισκέφτηκαν το νησί μας τα τελευταία δυο χρόνια, γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός μας σε σχέση με άλλους προορισμούς παραμένει ένα πρόβλημα."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024