Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας των Γρεβενών ο Ορφανός
Υπουργείο Πολιτισμού - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας των Γρεβενών ο Ορφανός

Επίσκεψη στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το οποίο μαζί με το Χιονοδρομικό στο Σέλι, τελούν υπό την ευθύνη του υφυπουργείου Αθλητισμού πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για […]

Επίσκεψη στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το οποίο μαζί με το Χιονοδρομικό στο Σέλι, τελούν υπό την ευθύνη του υφυπουργείου Αθλητισμού πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα<...>Αθλητισμού, κ. Γιώργος Ορφανός, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στα Γρεβενά.

Παρουσία του Νομάρχη Γρεβενών και του προέδρου της διοίκησης του Κέντρου, κ. Μιλτιάδη Τέγου, ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας που υπάρχουν, σε θέματα υποδομών, καθώς και ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Με τη σειρά του ο κ. Ορφανός επεσήμανε ότι, το υφυπουργείο έχει δεσμεύσει 7.000.000 ευρώ, έτσι ώστε να γίνουν βελτιώσεις στο Κέντρο (σαλέ ημέρας, επιπλέον πίστες, χώροι πάρκινγκ, λειτουργικοί χώροι κ.ά.).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο ο κ. Ορφανός συναντήθηκε και με τη Σχολή Προσαρμοσμένης Χιονοδρομίας (αφορά αθλητές των ΑμΕΑ), συνομίλησε με τον προπονητή τους και πρώην Ομοσπονδιακό Τεχνικό, κ. Θόδωρο Πετρόπουλο και τον διαβεβαίωσε ότι, η Πολιτεία αντιμετωπίζει θετικά και στέκεται αρωγός, στην προσπάθεια των αθλητών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024