Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση Μαϊάμι-Άμστερνταμ από KLM-Northwest Airlines

Νέα πτήση Μαϊάμι-Άμστερνταμ από KLM-Northwest Airlines

Απευθείας πτήση μεταξύ Μαϊάμι και Άμστερνταμ ανακοίνωσαν ότι θα εγκαινιάσουν την 1η Απριλίου του 2001 οι αεροπορικές εταιρίες KLM και Northwest Airlines. Η πτήση αυτή, που θα είναι καθημερινή, θα […]

Απευθείας πτήση μεταξύ Μαϊάμι και Άμστερνταμ ανακοίνωσαν ότι θα εγκαινιάσουν την<...> 1η Απριλίου του 2001 οι αεροπορικές εταιρίες KLM<.> και Northwest Airlines.

Η πτήση αυτή, που θα είναι καθημερινή, θα προσφέρει βολικές ανταποκρίσεις από το Άμστερνταμ για περισσότερους από 110 προορισμούς στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή, στην Ινδία και στην Αφρική.

"Το νέο δρομολόγιο Μαϊάμι-Αμστερνταμ θα είναι το 23ο μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, το οποίο θα εκτελούν σε συνεργασία οι δύο εταιρίες KLM και Northwest Airlines και θα προσφέρει σημαντικά λιγότερη ώρα πτήσης και χάσιμο χρόνου, συγκριτικά με τις δύο ή και περισσότερες ανταποκρίσεις που προσφέρουν οι άλλες εταιρίες" τόνισε ο εκπρόσωπος της Northwest κ. Haan, ενώ ο αντιπρόεδρος της KLM Henny Essenberg υπογράμμισε ότι "η νέα πτήση αποτελεί μία ακόμη υπηρεσία από την επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιριών".

Η νέα πτήση NW58/KL6058 θα εκτελείται με αεροπλάνο DC10-30 της Northwest Airlines και θα αναχωρεί καθημερινά από το Μαϊάμι 9.10μ.μ, με άφιξη στο Άμστερνταμ 11.50π.μ. Από το Άμστερνταμ η αναχώρηση θα γίνεται στις 2.40μ.μ με άφιξη στο Μαϊάμι στις 6.15 το επόμενο πρωί.

Βεβαίως, οι επιβάτες αυτής της πτήσης θα επωφελούνται από όλα τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνει το δίκτυο των δύο εταιριών, όπως είναι η νέα World Business Class, το ολοκληρωμένο δωρεάν ταξιδιωτικό πρόγραμμα κλπ. Επιπλέον θα απολαμβάνουν την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρονται στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ -έδρα της KLM- που θεωρείται ένα από τα δύο καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου (το άλλο είναι το Changi της Σιγκαπούρης).

Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρίες τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν τη δημιουργία της νέας World Business Class με καθίσματα που έχουν μεγαλύτερη κλίση ώστε να είναι πιο αναπαυτικά την ώρα του ύπνου, περισσότερο χώρο για τα πόδια, αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό σύστημα διασκέδασης, εμπλουτισμένη διατροφή, ιδιαίτερη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πτήση κλπ.

KLM και Northwest Airlines αποτέλεσαν τις πρώτες αεροπορικές εταιρίες που έλαβαν άδεια από την επιτροπή ανταγωνισμού των ΗΠΑ και 'έχτισαν' ένα πετυχημένο και εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων. Οι δύο εταιρίες εξυπηρετούν περισσότερους από 150 προορισμούς στις ΗΠΑ και πάνω από 85 κύριους προορισμούς στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024