Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο της ομοσπονδίας βρετανών τουριστικών πρακτόρων στην Κω

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Οκτώβριος 2000, 00:00

Ξεκινάει αύριο τις εργασίες του το συνέδριο της Ομοσπονδίας Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA<.>) το οποίο οργανώνεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά<...>

φέτος αφού το διεκδίκησε από την Πορτογαλία.

Στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Κω από 25 έως και 31 Οκτωβρίου 2000, θα συμμετάσχουν περίπου 2000 βρετανοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια τουριστική αγορά, όπως η χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικότερα του ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο του τουρισμού, τα προβλήματα και οι προοπτικές του ευρωπαϊκού τουρισμού κά.

Αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα η διοργάνωση του φετινού συνεδρίου της ABTA, το οποίο έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού συμπίπτει με την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας.

Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ θα παραστεί και θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος.

Τις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να παρακολουθήσουν παράγοντες του διεθνούς και του ελληνικού τουρισμού, καθώς και μεγάλος αριθμός βρετανών δημοσιογράφων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top