Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βραβείο "καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού" στην Vista Events

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Φεβρουάριος 2007, 00:00

Η ελληνική εταιρία Vista Events ήταν η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού”<...>

(Best Destination Management Company). Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Novotel Hammersmith του Λονδίνου, παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων όπως Jeremy Vine, BBC Radio (συντονιστής της βραδιάς), Rachel Stevens, BI,  Edith Bowman και Midge Ure, Save the Children.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρία που ειδικεύεται στον συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται από την ελιτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Με την ευκαιρία της βράβευσης η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρίας Vista Events, κυρία `Αντζη Ζόμπολα δήλωσε: «Η διάκριση αυτή είναι η επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών μας και παράλληλα από την πλευρά μας δέσμευση για μία διαρκή βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες μας».

Η εταιρία Vista Events ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην διεκπερέωση και διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδίων κινήτρων, εκδηλώσεων και εκθέσεων. Στα χρόνια αυτά έχει οργανώσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων για εταιρίες όπως: Cisco Systems, Merrill Lynch, Roche, Bausch and Lomb, SC Johnson, NIKE, Siemens and Hewlett Packard.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top