Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια Τουρισμού1ο Διεθνές Συνέδριο του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

1ο Διεθνές Συνέδριο του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης

Στελέχη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, εκπρόσωποι φορέων της τουριστικής βιομηχανίας και ακαδημαϊκοί από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής εκπαίδευσης θα δώσουν το παρόν στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή (1 – 2 Μαρτίου 2007) στο ξενοδοχείο Divani Caravel…

Στελέχη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, εκπρόσωποι φορέων της τουριστικής βιομηχανίας και ακαδημαϊκοί από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής εκπαίδευσης θα δώσουν το παρόν στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του Forum Τουριστικής<...>Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή (1 – 2 Μαρτίου 2007) στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Την έναρξη εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Το Συνέδριο περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες και τέσσερις ομάδες εργασίας, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τα συμπεράσματα από την Επιστημονική Επιτροπή του Forum.

Θεματικές ενότητες Συνεδρίου:

  1. Διεθνείς τάσεις στην τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση.
  2. Θέσεις των φορέων για την τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση.


Θεματικές ενότητες ομάδων εργασιών:
  1. Θεσμικό πλαίσιο τουριστικής εκπαίδευσης & κατάρτισης – Αλληλεπίδραση & Προοπτικές
  2. Σύνδεση αγοράς ελληνικού τουριστικού προϊόντος & επαγγελματικών προφίλ – Νέες ειδικότητες
  3. Πιστοποίηση προγραμμάτων & περιεχομένου της τουριστικής εκπαίδευσης καθώς και δεξιοτήτων εκπαιδευόμενων & επαγγελματιών του χώρου
  4. Προώθηση της ανάπτυξης δικτύων διεθνικών συνεργασιών με οργανισμούς τουριστικής εκπαίδευσης & κατάρτισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024