Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Πολιτισμού

Παρουσίαση και θεμελίωση του αθλητικού ξενοδοχείου στο κέντρο της Μίκρας

Δώρα Σγάρτσου - 28 Φεβρουάριος 2007, 00:00

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γιώργος Ορφανός, παρουσίασε τη Δευτέρα το αθλητικό ξενοδοχείο (Sports Hotel), το οποίο στη συνέχεια θεμελίωσε στην περιοχή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Μίκρας. Αξίζει να αναφερθεί πως<...>

το έργο αυτό γίνεται, στο πλαίσιο των προσπαθειών, που καταβάλλει το υφυπουργείο Αθλητισμού, για τη δημιουργία νέων υποδομών και εγκαταστάσεων, που θα βοηθήσουν τους Έλληνες Αθλητές να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο, το επίπεδο του Ελληνικού Αθλητισμού.

“Το αθλητικό ξενοδοχείο”, είπε ο κ. Ορφανός κατά την παρουσίαση του έργου, “θα είναι ένας χώρος όπου ο άνθρωπος, ο αθλητής, θα μπορεί να ζει με ανθρώπινες προϋποθέσεις. Τα δωμάτια θα διαθέτουν μπάνιο και όλα τα απαραίτητα για άνετη διαβίωση”.

Με τη δημιουργία του αθλητικού ξενοδοχείου, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2007, το αθλητικό κέντρο αποκτά τεράστιες δυνατότητες, όπως της φιλοξενίας, αλλά και των ανταλλαγών με άλλες ομάδες. Δίνεται η δυνατότητα, η περιφέρεια να λειτουργεί αυτόνομα, να μην έχει ανάγκη εγκαταστάσεις του Λεκανοπεδίου. Με τα έργα, που γίνονται στην Περιφέρεια, όλη η Ελλάδα νιώθει ότι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Αυτή τη στιγμή, γίνονται σε όλη την Ελλάδα 1.500 αθλητικά έργα, εκ των οποίων περίπου 200 στο νομό Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται από τη φάση της μελέτης μέχρι τη φάση περάτωσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top