Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα παγκόσμια διάκριση για το Royal Mare Thalasso

Δώρα Σγάρτσου - 02 Μάρτιος 2007, 00:00

Πέντε μήνες μετά από τη διάκριση του Royal Mare Thalasso ως της καλύτερης μονάδας με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο, από τους επαγγελματίες του τουρισμού, έρχεται μία νέα παγκόσμια διάκριση, αυτή την φορά<...>

από τους ίδιους τους επισκέπτες. Ως ένα από τα 5 καλύτερα Spa Retreats στον κόσμο ανέδειξαν οι αναγνώστες της “ταξιδιωτικής βίβλου” Conde Nast Traveller, το Royal Mare Thalasso.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Royal Mare Thalasso είναι το μοναδικό κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, το οποίο οι αναγνώστες συμπεριέλαβαν στις προτιμήσεις τους.

Διαδικασία & Κριτήρια ψηφοφορίας


Το ερωτηματολόγιο για τα Readers` Spa Awards 2007 δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού τον Σεπτέμβριο 2006. Αναγνώστες από όλο τον κόσμο πρότειναν ως υποψήφιο, το spa της επιλογής τους, στην κατηγορία της επιλογής τους, το οποίο καλούνταν να αξιολογήσουν σύμφωνα με 10 κριτήρια: Διαμονή, Ατμόσφαιρα/διακόσμηση, Προϊόντα/έξτρα παροχές, Φροντίδες σώματος, Προγράμματα άσκησης, Φροντίδες αισθητικής, Κουζίνα, Εγκαταστάσεις, Προσωπικό/υπηρεσίες, Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Ημερoλόγιο Διακρίσεων

  • Τον Φεβρουάριο του 2005, το Royal Mare Village & Thalasso, ψηφίζεται από τους αναγνώστες του Conde Νast Traveller, στην δεκάδα των καλύτερων hotel-spas της Ευρώπης.
  • Το Νοέμβριο του 2005 ψηφίζεται από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ως η καλύτερη μονάδα με spa στην Ευρώπη (Europe`s Leading Spa Resort).
  • Τον Σεπτέμβριο του 2006 το Royal Mare Village & Thalasso διακρίνεται ξανά από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες αυτή την φορά ως η καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο (World`s Leading Thalasso & Spa Resort 2006).
  • Τον Φεβρουάριο του 2007 το Royal Mare Thalasso, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών του Conde Nast Traveller κατατάσσεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα spa retreats στον κόσμο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top