Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέες επενδυτικές κινήσεις από την TUI Hellas

Νέες επενδυτικές κινήσεις από την TUI Hellas

Tις δραστηριότητες της στην παροχή ταξιδιών αναψυχής επεκτείνει ακόμα περισσότερο στην ελληνική αγορά η TUI Hellas. Το πλαίσιο σχεδίου ανάπτυξης περιλαμβάνει τη συνένωση των τμημάτωνCorporate Services και Leisure Travel, που […]

Tις δραστηριότητες της στην παροχή ταξιδιών αναψυχής επεκτείνει ακόμα περισσότερο στην ελληνική αγορά η TUI Hellas. Το πλαίσιο σχεδίου ανάπτυξης περιλαμβάνει τη συνένωση των τμημάτων<...>Corporate Services και Leisure Travel, που απευθύνονται στους Έλληνες πελάτες.

Τα τμήματα συστεγάζονται πλέον στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου (Καλλιθέα) και θα διευθύνονται από τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, με υπεύθυνη τμήματος προγραμματισμού και παραγωγής ταξιδιών αναψυχής την κυρία Σοφία Κωνσταντιδέλη.
Όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της TUI Hellas, κ. Νίκου Παπαθανάση, «με την αλλαγή αυτή ενοποιούμε το πελατολόγιο, που αποτελείται από εταιρικούς πελάτες και ταξιδιώτες αναψυχής. Μεγιστοποιούμε την αγοραστική μας δύναμη στην αγορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών από τους προμηθευτές μας σε όλο τον κόσμο. Αναπτύσσουμε νέες συνέργιες και μειώνουμε το λειτουργικό κόστος, αφού καταργούμε το υποκατάστημα στο Σύνταγμα, αξιοποιώντας τα ιδιόκτητα γραφεία μας». Σημείο πώλησης ταξιδιών TUI στο κέντρο της Αθήνας παραμένει το υποκατάστημα στο notos galleries home.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι η TUI Hellas είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Disneyland Resort Paris για την Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν θα επικοινωνηθεί δυναμικά και βέβαια θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Σημαντικά νέα υπάρχουν και στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών. Το τμήμα Business Travel του Corporate Services είναι πλέον μέρος του παγκόσμιου δικτύου BCD Travel και προσφέρει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και στελέχη εταιριών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024