Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Amadeus και National διευρύνουν την χρήση ηλεκτρονικής κράτησης ενοικιάσεως αυτοκινήτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάρτιος 2007, 00:00

Τη διαθεσιμότητα της πρωτοποριακής λύσης Cars e-voucher για κρατήσεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε παγκόσμια κλίμακα ανακοίνωσε χτες η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων διανομής στον τουριστικό<...>

και ταξιδιωτικό τομέα, σε συνεργασία με την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων National. Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία Cars e-voucher, την οποία λάνσαρε η Amadeus το 2004, ήταν διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες με συγκεκριμένες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

“Αυτή η σημαντική συμφωνία με μία από τις βασικότερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στον κόσμο υπογραμμίζει τη συνεχόμενη δέσμευση της Amadeus να βρίσκεται στο προσκήνιο των πρωτοποριακών λύσεων για τον ταξιδιωτικό κλάδο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για όλους τους εμπλεκόμενους”, είπε ο κ. Albert Pozo, Διευθύνων Σύμβουλος του Travel Services & Leisure της Amadeus. “Το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα για εμάς: η μείωση της χρήσης χαρτιού χάρη στο ηλεκτρονικό voucher τονίζει την δέσμευσή μας στον σκοπό αυτό”.

Η λύση για τις κρατήσεις αυτοκινήτων e-voucher απλουστεύει τη διαδικασία και αυξάνει την ευχρηστία στις κρατήσεις αυτοκινήτου χάρη στα εξής χαρακτηριστικά:

  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα εφόσον δεν γίνεται εκτύπωση ή χειρόγραφη αναγραφή του voucher. To e-voucher προσφέρει μία λύση χωρίς χαρτιά, η οποία ισοδυναμεί με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος αφού μειώνει την χρήση χαρτιού.
  • Εκδίδει ένα αξιόπιστο έγγραφο έτσι ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο κράτησης αυτοκινήτου, καθώς ο υπεύθυνος κρατήσεων έχει ενημερωθεί για την κράτηση με έναν ειδικό αριθμό από την εταιρία.
  • Η υπηρεσία προσφέρεται από τις εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτου σε όλον τον κόσμο, με την απλούστατη έκδοση ενός e-voucher για την κράτηση αυτοκινήτου.


Η λύση Amadeus Cars διατίθεται σε περισσότερες από 27 εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε περισσότερους από 35.000 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 217 αγορές παγκοσμίως. Παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μέσω των απρόσκοπτων συνδέσεων με τις βάσεις δεδομένων των εταιριών ενοικιάσεων αυτοκινήτου.

Η National είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στον κόσμο, εξυπηρετώντας τους πιο δημοφιλής ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας οχήματα και υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ο κ. Jerry Dow, Chief Marketing Officer της National ανέφερε σε δηλώσεις του: “Σήμερα πραγματοποιείται μία σημαντική συμφωνία με την Amadeus. Με την υιοθέτηση της  λύσης e-vouchers για αυτοκίνητα, υποδηλώνουμε την δέσμευση προς τους πελάτες μας, να απλοποιηθεί και να γίνει ταχύτερη η διαδικασία κράτησης αυτοκινήτου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top