Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Υπερ της πρότασης Ψωμιάδη για το αυτοκινητοδρόμιο το Νομαρχιακό Συμβούλιο Πέλλας

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Μάρτιος 2007, 00:00

Ομόφωνα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας ψήφισαν υπέρ της προτάσεως του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου (πίστας Formula 1) σε περιοχή<...>

του νομού Θεσσαλονίκης. Το θέμα έθεσε προς ψηφοφορία με εισήγηση του ο Νομάρχης Πέλλας, κ. Μιχάλης Καραμάνης μετά την ενημέρωση που είχε από τον κ. Ψωμιάδη, σε ειδική συνάντηση των νομαρχών Πιερίας κ. Γιώργου Παπαστεργίου, Πέλλας κ. Μιχ. Καραμάνη, Χαλκιδικής κ. Αστερίου Ζωγράφου, Ημαθίας κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη, εκπροσώπου του νομάρχη Κιλκίς και του δημάρχου Σερρών κ. Ιωάννη Βλάχου.

“Η ομόφωνη απόφαση των μελών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πέλλας υπέρ της πρότασης μας για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου σε περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης καταδεικνύει με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο την ανάγκη για την κατασκευή υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας δήλωσε σχετικά ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Ψωμιάδης, ευχαριστώντας τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του. “Δεσμεύομαι” συμπλήρωσε “ότι θα διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα το μεγάλο αυτό έργο, η λειτουργία του οποίου θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Μακεδονίας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top