Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας

Τη Λακωνία με τη Νάξο ένωσαν οι ξενοδόχοι

Δώρα Σγάρτσου - 08 Μάρτιος 2007, 00:00

Στο πλαίσιο ανταλλαγής εμπειριών και ενημέρωσης, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, φιλοξένησε στο Νομό πενήντα ξενοδόχους, της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, μαζί με τους Δημάρχους του νησιού. Συγκεκριμένα την 1η και την 2α Μαρτίου η<...>

αποστολή από την Νάξο φιλοξενήθηκε στα ξενοδοχεία “Maniatis” και “Menelaion”, της Σπάρτης, ενώ την 3η Μαρτίου φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία “Louloudi”, “Pramataris”, “Minoa” και “Lazareto” της Μονεμβάσιας.

Συμπαριστάμενοι στην προσπάθεια που ανέλαβε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, ο Νομάρχης Λακωνίας κ. Κώστας Φούρκας και οι Δήμαρχοι Σπάρτης και Μονεμβασίας, κύριοι Αντωνάκος Σαράντος και Μαστορόπουλος Νεκτάριος, παρέθεσαν αντίστοιχα γεύματα στους φιλοξενούμενους.

Οι επισκέπτες κατά την διάρκεια της παραμονής τους, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ιστορικά, πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα του νομού, όπως τις καστροπολιτείες του Μυστρά και της Μονεμβασίας, τα Σπήλαια Δυρού στη Μάνη, το Μουσείο Ελιάς στη Σπάρτη, καθώς επίσης και το Πρότυπο Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Χυμοποίησης στις Αμύκλες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου κ. Στρατούρης Ελευθέριος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η φιλοξενία στη Λακωνία ήταν απαράμιλλη, καθόσον ξενοδόχοι και αυτοδιοίκηση, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε η παραμονή τους στη περιοχή να τους μείνει αξέχαστη.

Παράλληλα οι Δήμαρχοι Νάξου κ. Μαράκης Νικόλαος και Δρυμαλίας κ. Μπαρδάνης Ιωάννης, αναφέρθηκαν στις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες στα ξενοδοχεία της Λακωνίας, καθώς και στις μοναδικές πολιτισμικές, ιστορικές υποδομές και φυσικές ομορφιές της Λακωνίας, γεγονότα που απαρτίζουν αλλά και προάγουν το τοπικό τουριστικό προϊόν.

Σε κοινή σύσκεψη των Ενώσεων Νάξου και Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, συζητήθηκαν επίκαιρα και φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο και αποφασίστηκε η ανταπόδοση της φιλοξενίας από τους Ναξιώτες ξενοδόχους στους Λάκωνες ξενοδόχους, κατά τον μήνα Ιούνιο.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων αλλά και της εξωστρέφειας που προτάσει ο τουρισμός, θα συνεχίσει την πραγματοποίηση παρομοίων πρωτοβουλιών και ενεργειών στο μέλλον.

Τέλος ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης ευχαρίστησαν τον Νομάρχη, τους Δημάρχους και όλους τους πολίτες της Λακωνίας για την συμπαράσταση που επέδειξαν και παρείχαν, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της αποστολής από την Νάξο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top