Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Travel Plan και Amadeus Hellas

Συνεργασία Travel Plan και Amadeus Hellas

Την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2007 εγκαινίασαν επίσημα η Amadeus Hellas και ο ταξιδιωτικός οργανισμός Travel Plan, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό […]

Την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2007 εγκαινίασαν επίσημα η Amadeus Hellas και ο ταξιδιωτικός οργανισμός Travel Plan, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας<...>με την συμμετοχή στελεχών των δύο εταιριών.

Η Amadeus Hellas παρέχει στο Travel Plan ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων που καλύπτουν τις πολύπλευρες ανάγκες του ταξιδιωτικού οργανισμού. Η συνεργασία των δύο εταιριών καλύπτει επίσης την ενδελεχή έρευνα μελλοντικών ΙΤ λύσεων, που θα χρειαστεί να υιοθετήσει ο ταξιδιωτικός οργανισμός Travel Plan για την επίτευξη των επιχειρηματικών του στόχων.


  • Help Desk & Customer Support υπηρεσίες
  • Technical & IT υπηρεσίες

  • Account management

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες


Η μετάβαση στο σύστημα Amadeus οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Amadeus Hellas και έκτοτε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Travel Plan λειτουργεί αρμονικά με την πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων Amadeus Selling Platform (Vista).

Η γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas, κυρία Εύα Καραμάνου δήλωσε: «Αποτελεί σημαντική επιτυχία για εμάς η συνεργασία μας με το Travel Plan. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ελλάδας, οφείλεται στις πρωτοποριακές λύσεις που διαθέτουμε, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, λειτουργώντας ως συνεργάτης τους σε θέματα τεχνολογίας».

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Travel Plan, κ. Χρήστος Χριστοδουλάκης, τόνισε: «Δεν είμαστε απλώς μεγάλες εταιρίες, αλλά αποτελούμαστε από ικανά στελέχη. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα μας οδηγήσει στην κορυφή».

Το Τravel Plan είναι από τους μεγαλύτερους και τους πιο σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1981 και καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024