Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileUNWTO: Παρουσίαση του SOS.travel στην έκθεση ITB
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

UNWTO: Παρουσίαση του SOS.travel στην έκθεση ITB

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB 2007: Τη χρήση του “.travel” ως domain name του Συστήματος Διαχείρισης Επείγουσων Καταστάσεων ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2007, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο της Γερμανίας…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB 2007: Τη χρήση του “.travel” ως domain name του Συστήματος Διαχείρισης Επείγουσων Καταστάσεων ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), στα πλαίσια της διεθνούς<…>τουριστικής έκθεσης ITB 2007, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο της Γερμανίας. Προσωρινά το portal επικεντρώνεται στην προετοιμασία της τουριστικής βιομηχανίας και των τουριστών για την αντιμετώπιση της νόσου των πτηνών, αλλά στόχος του είναι να καταστεί σύστημα εντοπισμού και καταγραφής όλων των επείγουσων καταστάσεων και κρίσεων, που μπορούν να επηρεάσουν τον τουριστικό τομέα.

“Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το SOS.travel ως χαρακτηριστικό domain του παγκόσμιου συστήματος μας, επειδή περιγράφει ακριβώς τους στόχους μας – αποτελεί το διαδικτυακό χώρο όπου οι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και οι τουρίστες θα μπορούν να ανατρέξουν και να αναζητήσουν σημαντικές πληροφορίες για επείγουσες καταστάσεις” ανέφερε ο Βοηθός Γενικού Γραμματέα του UNWTO, κ. Geoffrey Lipman. Όπως εξήγησε: “SOS είναι το διεθνές μήνυμα για βοήθεια και το domain “.travel” καταδεικνύει επακριβώς το αντικείμενο του κλάδου”.

Σχολιάζοντας την υιοθέτηση του “.travel” από τον UNWTO, ο πρόεδρος της Tralliance, κ. Ron Andruff, τόνισε πως “Η Tralliance έγινε “Affiliate Member” του UNWTO, ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου και κυρίως στις πρωτοβουλίες του για την κοινωνική ευθύνη και τη φτώχεια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024