Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Media Applications

Συνεχίζονται τα επιτυχημένα workshops της TMA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Μάρτιος 2007, 00:00

Με θέμα τα ξενοδοχεία των νησιών του Ιονίου και τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το νέο Workshop της εταιρίας Travel Media Applications (εκδότριας των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr<...>

και www.traveldailynews.com), στο πλαίσιο των επιτυχημένων Workshop, τα οποία οργανώνει τα τελευταία τρία χρόνια. Η επιλογή της περιοχής των νησιών του Ιουνίου ανταποκρίνεται στη μεγάλη ζήτηση σχετικών εκδηλώσεων από επαγγελματίες του τουρισμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων Workshops, που έχουν προηγηθεί για τα νησιά των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τη Μαγνησία, τη Λακωνία και άλλες περιοχές.

Στόχος του Workshop είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές και τα τουριστικά θέρετρα στα Ιόνια νησιά, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούνται να έρθουν στην Αθήνα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απ’ όλα τα νησιά του Ιονίου, προκειμένου να συναντηθούν με τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας που ασχολούνται με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Απριλίου 2007, από τις 17:00 – 20:00, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114), στην Αθήνα, και θα προσκληθούν περίπου 40 τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: [email protected]

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top