Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑποκλειστικός χορηγός εκπομπής στο CNN για τον κινηματογράφο ο ΕΟΤ

Αποκλειστικός χορηγός εκπομπής στο CNN για τον κινηματογράφο ο ΕΟΤ

Την αποκλειστική χορηγία της νέας εκπομπής για τον κινηματογράφο, που θα παρουσιάζει η Myleene Klass, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007, τοCNN International. Ειδικότερα, […]

Την αποκλειστική χορηγία της νέας εκπομπής για τον κινηματογράφο, που θα παρουσιάζει η Myleene Klass, από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007, το<...>CNN International. Ειδικότερα, η εκπομπή, που φέρει τον τίτλο ‘The Screening Room’ ξεκινάει την Παρασκευή, 30 Μαρτίου (στις 7:30 μ.μ. CET) και έχει ως θέμα της τα κινηματογραφικά δρώμενα παγκοσμίως, καλύπτοντας όλες τις πλευρές της βιομηχανίας.

Παράλληλα, ο ΕΟΤ έχει αναλάβει την αποκλειστική χορηγία και της ιστοσελίδας της εκπομπής στον κόμβο του CNN, ενώ βινιέτες, διάρκειας 60 δευτερολέπτων θα “τρέχουν” στο CNN Europe, Middle East and Africa, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο ΕΟΤ επέλεξε το CNN και συγκεκριμένα τη νέα εκπομπή για τον κινηματογράφο “Screening Room”, που εμπλουτίζει το πρόγραμμα μας και προσελκύει νέους τηλεθεατές. Η συνεργασία μας με τον ΕΟΤ αποδεικνύει την στήριξη μας στον τομέα των ταξιδίων και του τουρισμού” ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Rani R. Raad, αντιπρόεδρος του CNN International Advertising Sales, Southern Europe, Middle East, Africa and CIS.

“Ανυπομονώ για την έναρξη συνεργασίας του ΕΟΤ με το CNN International, καθότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά παγκόσμια δίκτυα ενημέρωσης” δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Πρόκειται για μια διεθνή καινοτομία του ΕΟΤ, που ανταποκρίνεται πλήρως στην πολιτική μας σχεδίαση για ανάπτυξη νέων θεματικών μορφών τουρισμού”. “Πιστεύω” κατέληξε η υπουργός πως “η εκπομπή “The Screening Room” είναι μια φανταστική ιδέα που υπηρετεί την τέχνη του κινηματογράφου και τον παγκόσμιο πολιτισμό της. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμσε σε αυτή”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024