Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

UNWTO: Αφιερωμένη στις γυναίκες η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Δώρα Σγάρτσου - 12 Μάρτιος 2007, 00:00

Επικεντρωμένη στις ευκαιρίες που παρέχει ο τουριστικός τομέας για τη δραστηριοποίηση των γυναικών, θα είναι η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου, στην επέτειο δηλαδή υιοθέτησης του κανονισμού του UNWTO (Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού)...

Επικεντρωμένη στις ευκαιρίες που παρέχει ο τουριστικός τομέας για τη δραστηριοποίηση των γυναικών, θα είναι η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου, στην<...>

επέτειο δηλαδή υιοθέτησης του κανονισμού του UNWTO (Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού). Συγκεκριμένα, το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι ‘Tourism opens doors for women’ και διοργανώτρια χώρα των εκδηλώσεων είναι η Σρι Λάνκα.

Μάλιστα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω ο ρόλος των γυναικών στον τουρισμό ο UNWTO σχεδιάζει τη σύναψη συνεργασίας με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες - United Nations Development Fund for Women (UNIFEM).

Επίσης, στη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τον επωφελή ρόλο των γυναικών στον τουρισμό, ο UNWTO θα ξεκινήσει έναν online φωτογραφικό διαγωνισμό με γυναίκες που κατέχουν ηγετικό ρόλο σε διάφορες θέσεις του τουριστικού τομέα. Οι 12 επικρατέστερες θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του UNWTO στην Cartagena de Indias της Κολομβίας το Νοέμβριο.

“Με τη Σρι Λάνκα διοργανώτρια χώρα και τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο, ο UNWTO ξεκινάει την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, προκειμένου να προβάλλει τα επιτεύγματα, τις ευκαιρίες και της προκλήσεις για τις γυναίκες στον τουρισμό” σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού, κ. Francesco Frangialli.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top