Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΒραβεύτηκε η Interaviation για την προβολή της Ιταλίας

Βραβεύτηκε η Interaviation για την προβολή της Ιταλίας

Στις 22 Σεπτεμβρίου η εταιρία Interaviation Ltd tour operators, ιδιοκτησία του Νικόλαου Νάκιου και Στέλιου Πολυκράτη, βραβεύτηκε για πρώτη φορά από την Alitalia με το βραβείο “IO LEONARDO 2000 INTERNATIONAL […]

Στις 22 Σεπτεμβρίου η εταιρία Interaviation<.> Ltd tour operators, ιδιοκτησία του Νικόλαου Νάκιου και Στέλιου Πολυκράτη<...>, βραβεύτηκε για πρώτη φορά από την Alitalia με το βραβείο "IO LEONARDO 2000 INTERNATIONAL AWARD". Η απονομή έγινε στο μέγαρο Biscari στην Κατάνια.

Η εταιρία Interaviation Ltd λειτουργεί από το 1995, έχει μόνιμο προσωπικό 10 άτομα και ειδικεύεται με οργανωμένες εκδρομές στην Ιταλία (Visit Italy), Αυστρία (Best Of Austria) και Ολλανδία (Visit Holland) καθώς και με μεμονωμένα πακέτα στις προαναφερθείσες χώρες.

Όπως δηλώσανε στο TDN οι ιδιοκτήτες του γραφείου "το βραβείο αυτό αντιπροσωπεύει την ηθική βράβευση και αναγνώριση των σοβαρών προσπαθειών που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταβάλει το γραφείο μας για την προβολή της Ιταλίας με την υποστήριξη της Alitalia. Ταυτόχρονα όμως η βράβευση αυτή δείχνει την αξιόλογη προσπάθεια της Alitalia για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών της στους πελάτες της. Αποτελεί όμως για μας μια επιπλέον υποχρέωση για να συνεχίσουμε, με περισσότερη ακόμα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τις προσπάθειές μας στους τομείς που ενεργούμε, με απόλυτο σεβασμό τόσο στους πελάτες μας όσο και στους συνεργάτες μας".

Στην φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά:
Giovanni Beni, Area Commercial Manager South East Europe & Middle East
Νικόλαος Νάκιος, Γ. Διευθυντής Interaviation Ltd Tour Operators
Giulio De Metrio, Senior Vice President Commercial

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024