Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή της ΕΞΑΑ στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο
`Αγνωστη η πορεία της ιταλικής αγοράς

Συμμετοχή της ΕΞΑΑ στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από 22-25 Φεβρουαρίου 2007, έδωσε και φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑΑ). Σημειώνεται πως η έκθεση οργανώθηκε […]

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από 22-25 Φεβρουαρίου 2007, έδωσε και φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑΑ). Σημειώνεται πως η έκθεση οργανώθηκε φέτος<...>για πρώτη φορά στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου RHOFIERA.

To περίπτερο του ΕΟΤ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΞΑΑ, παρουσίασε νέα εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ήταν λειτουργικό από απόψεως επισκεψιμότητας. Το περίπτερο της Ένωσης βρισκόταν σε καλό σημείο, πλησίον κεντρικού διαδρόμου, ορατό από διάφορα σημεία, έτσι ώστε να διευκολύνεται η επισκεψιμότητά του. Η έκθεση, κατά την ΕΞΑΑ, παρουσίασε δύο όψεις. Κατά τις δύο πρώτες ημέρες, η προσέλευση των επαγγελματιών επισκεπτών παρουσιάστηκε μέτρια, ενώ η προσέλευση του κοινού κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα.

Από το περίπτερο της Ένωσης εκτός από το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό των ξενοδοχείων, διετέθησαν ο οδηγός της ΕΞΑΑ, ο οδηγός CITY-BREAK, έντυπα της Περ. Αττικής, του ΤΡΑΜ, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΘΟΛΟΣ). Στο κεντρικό διάδρομο της έκθεσης είχαν τοποθετηθεί γιγαντοαφίσες του ΕΟΤ, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας, ενώ η μπάλα του μπάσκετ που διαφήμιζε το Final Four δεν έτυχε αναλόγου υποδοχής με αυτή που παρατηρήθηκε στη Μαδρίτη.

Η ΕΞΑΑ παρατηρεί επίσης πως από τον ΕΟΤ Μιλάνου δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση, ανάλογη αυτής των προηγούμενων χρόνων, σχετικά με την κίνηση της Ιταλικής Αγοράς προς την Ελλάδα. Συγχρόνως, δεν διανεμήθηκε ο κατάλογος με τους Τ.Ο. που διακινούν το προϊόν τους προς την Ελλάδα. Δεν οργανώθηκε κάποια ειδική εκδήλωση στο χώρο του περιπτέρου, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Γενικά η τοπική υπηρεσία δεν κινήθηκε ικανοποιητικά. Συμπερασματικά, είναι άγνωστο εάν η πτώση που παρουσίασε την περασμένη χρονιά η Ιταλική Αγορά (-24%) προς την Ελλάδα, θα συνεχιστεί ή θα υπάρξει ανάκαμψη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024