Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσίαση του βιβλίου "Τουρισμός: Δώδεκα Θέσεις - Δωδεκάνησος: Δώδεκα Όνειρα" στη Νέα Υόρκη

Δώρα Σγάρτσου - 15 Μάρτιος 2007, 00:00

Στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, προσκάλεσε η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων της Νέας Υόρκης τον κ. Γιώργο Νικητιάδη να παρουσιάσει<...>

το βιβλίο του με τίτλο “Τουρισμός: Δώδεκα Θέσεις - Δωδεκάνησος: Δώδεκα Όνειρα”, με ομιλητές τον ομογενή επιχειρηματία κ. Γιάννη Κατσιματίδη υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο της Ν.Υόρκης, τον κ. Γιώργο Ανδριώτη, τον δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Ιγνατίου, τον καθηγητή της Aνωτάτης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου κ. Λοϊζο Σορωνιάτη και με συντονιστή τον κ. Νίκο Ανδριώτη. Η εκδήλωση θα γίνει τη Κυριακή 18 Μαρτίου στις 13:00 το μεσημέρι (1μ.μ.), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής στην Αστόρια. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει επίσης η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Ν.Υορκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσίαση του βιβλίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με σημαντική προσέλευση κόσμου στην Αθήνα, Κάλυμνο, Ρόδο και Κω, ενώ συνεχίζεται και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Σε σχέση με την πρόσκληση των συμπατριωτών του για να παρουσιάσει το βιβλίο του στη Ν. Υορκη, ο Δωδεκανήσιος πολιτικός, κ. Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Οι σχέσεις μου με την ομογένεια της Αμερικής είναι σχέσεις αίματος, προέρχομαι από αυτήν. Θεωρώ τιμή μου το γεγονός ότι προσκλήθηκα για να παρουσιάσω το βιβλίο μου στο χώρο της ομογένειας. Είναι όμως και η χαρά μου μεγάλη για το γεγονός ότι, ο στόχος που είχα ξεκινώντας το βιβλίο αυτό να προκαλέσω μια συζήτηση σε βάθος για τα θέματα του τουρισμού υλοποιείται σε τόσο μεγάλη έκταση. Οι ομογενείς αποτελούν κλειδί για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας. Για το ποιοτικό άλμα που απαιτείται να γίνει στο τουρισμό μας. Η σωστή προσέγγισή τους από την Ελληνική πολιτεία, είμαι βέβαιος ότι μπορεί να αποβεί άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Ειδικώς για την Ελληνική πολιτεία που τους χρειάζεται τόσο πολύ”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top