Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο Παρίσι για την 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η νομαρχία Πειραιά

Δώρα Σγάρτσου - 15 Μάρτιος 2007, 00:00

Την περιοδεία της στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, για την προβολή των νησιών και των χερσαίων δήμων της ευρύτερης περιοχής συνεχίζει η νομαρχία Πειραιά. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά, η οποία<...>

αποτελεί τον πλέον κερδοφόρο στόχο προσέλκυσης τουριστών, η νομαρχία συμμετέχει για πρώτη φορά στην «32eme Salon Mondial du Tourisme», την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού της Γαλλίας.

Στην καρδιά της Ευρώπης, στο Πάρκο Εκθέσεων του Παρισιού «Porte de Versailles», από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου, η αποστολή της νομαρχίας Πειραιά θα βρίσκεται στην αίθουσα του ελληνικού περιπτέρου (Hall 7,3 stand D23), όπου με πλούσια εμπειρία και σύγχρονο οπτικοακουστικό και έντυπο διαφημιστικό υλικό, θα προβάλλει τις ομορφιές, την φιλοξενία, την παράδοση και την ιστορία του ευρύτερου Πειραιά, τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο ευρύ κοινό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας «συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον Πειραιά και στα νησιά μας, οργανωμένη διαφημιστική προβολή και επαγγελματική παρουσία, όπου χτυπά η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας. Σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό, όπως αυτό του τουριστικού κλάδου, η Νομαρχία λειτουργεί με αυξημένα αντανακλαστικά και μελετημένο σχεδιασμό, κατακτώντας τη θέση που της αξίζει στο διεθνές τουριστικό στερέωμα και αποφέροντας πάσης φύσεως κέρδη στον Πειραιά και στους κατοίκους του».

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται σήμερα, Πέμπτη 15 Μαρτίου, και οι ώρες λειτουργίας της είναι καθημερινά από τις 9.30 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top