Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού

Διαδραστικό διαδικτυακό κανάλι εγκαινιάζει το WTTC

Δώρα Σγάρτσου - 15 Μάρτιος 2007, 00:00

Ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας για άτομα εμπλεκόμενα με τη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία εγκαινιάζει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού - WTTC, με αφορμή τη διοργάνωση του 7ου Συνεδρίου του, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαΐου στη Λισαβώνα. Συγκεκριμένα, προχώρησε στη δημιουργία ενός διαδραστικού διαδικτυακού καναλιού...

Ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας για άτομα εμπλεκόμενα με τη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία εγκαινιάζει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού - WTTC, με αφορμή τη διοργάνωση του 7ου Συνεδρίου του, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαΐου<...>

στη Λισαβώνα. Συγκεκριμένα, προχώρησε στη δημιουργία ενός διαδραστικού διαδικτυακού καναλιού (http://www.globaltraveltourism.com/webchannel/), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους σε καίρια θέματα, που θα απασχολήσουν τη τουριστική βιομηχανία εντός της επόμενης δεκαετίας. Όπως σχολίασε ο πρόεδρος του WTTC, κ. Jean-Claude Baumgarten, “το κανάλι αυτό θα βοηθήσει στο άνοιγμα διαλόγου με ένα παγκόσμιο κοινό, ώστε να προκύψουν νέες ιδέες, που θα βοηθήσουν το Συνέδριο να προσδιορίσει καλύτερα το ρόλο των ταξιδίων και του τουρισμού στο μέλλον”.

Το συνέδριο θα τελεσθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας. Μεταξύ των συμμετεχόντων περιλαμβάνονται εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, όπως ο ιδρυτής του easyGroup, κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου, ο συνιδρυτής και CEO της Zagat Survey, κ. Tim Zagat και ο πρόεδρος και CEO της Expedia, κ. Dara Khosrowshahi.

Σύμφωνα με έρευνα του WTTC, τα ταξίδια και ο τουρισμός αποτελούν το 10,4% του ΑΕΠ και απασχολούν 230 εκατομμύρια άτομα. Εκτιμάται πως το ποσοστό τους στο ΑΕΠ θα ξεπεράσει το 4,3% εντός της επόμενης δεκαετίας.

Μεταξύ των θεμάτων του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα διαχείρισης της ανάπτυξης, που θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αειφόρα και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του κλάδου, θέματα υποδομών, θέματα περιβάλλοντος, αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top