Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Λιάπης: Σημαντικό έργο για την εικόνα της Πάτρας ο νέος σταθμός ΚΤΕΛ

Δώρα Σγάρτσου - 16 Μάρτιος 2007, 00:00

Την πόλη της Πάτρας επισκέφτηκε χτες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, όπου και πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με τοπικούς φορείς για θέματα που αφορούν τις συγκοινωνίες και τις μεταφορές στην πόλη και το Νομό<...>

ευρύτερα. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Λιάπης ανακοίνωσε την υπογειοποίηση πέντε χιλιομέτρων της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα, επισκέφτηκε το Σταθμό υπεραστικών ΚΤΕΛ, αλλά και το χώρο όπου θα αρχίσει τον επόμενο μήνα να κατασκευάζεται ο νέος σταθμός αφίξεων και αναχωρήσεων, ενώ επιθεώρησε και τα σιδηροδρομικά έργα στον Πλάτανο Αχαΐας.

Αναφερόμενος στο νέο σταθμό των ΚΤΕΛ ο κ. Λιάπης δήλωσε ότι «η ανέγερση του αναμφίβολα θα διευκολύνει όχι μόνο τους πολίτες της Πάτρας αλλά και τους επισκέπτες. Θα αποτελέσει ένα σημαντικό έργο για τις υποδομές και την εικόνα της πόλης». Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι θα αρχίσουν άμεσα τα έργα κατασκευής, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί έως τον προσεχή Οκτώβριο.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε όμως σε δηλώσεις του και στα σιδηροδρομικά έργα, που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Φέτος είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το σιδηρόδρομο. Τελειώνουμε τις συμβασιοποιήσεις και ολοκληρώνουμε την υλοποίηση μεγάλων έργων. Απορροφούμε με ταχύτατους ρυθμούς τα ευρωπαίκά κονδύλια. Γίνεται μια πραγματική κοσμογονία στο σιδηρόδρομο. Εχουμε τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη. Για αυτό και παρακολουθώ εγώ προσωπικά την εξέλιξη των έργων. Η υλοποίηση τους είναι μεγάλο προσωπικό στοίχημα για μένα».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top