Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚυκλοφόρησε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την απόκτηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τους δικαιούχους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζει ο ΕΟΤ. Η δεύτερη περίοδος […]

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την απόκτηση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τους δικαιούχους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζει ο ΕΟΤ<.>.
Η δεύτερη περίοδος διανομής των δελτίων από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ξεκίνησε εχθές και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εννέα νομοί της Ελλάδας (Κερκύρας, Θεσπρωτίας, Πρεβέζης, Πιερίας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Καβάλας, και Μαγνησίας εκτός από τις Σποράδες). Είκοσι έξη γνωστά τουριστικά γραφεία τα οποία έχουν πακέτα διακοπών για τους παραπάνω νομούς συμμετέχουν στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού -συνεργαζόμενα με τα αντίστοιχα ξενοδοχεία- μεταξύ των οποίων τα: Ακάδημος, Ταξίδια, Γκίνης, Κίνηση Θεσσαλονίκης, Plotin Χαλκιδικής κ.ά.
Η ημερήσια επιδότηση του ΕΟΤ στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα ανέρχεται σε 3.000 δρχ. και για τα κάμπινγκ 700 δρχ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024