Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH Airtours, μειώνει δραστικά τον αριθμό του προσωπικού της στο Βέλγιο, και στη Γαλλία

H Airtours, μειώνει δραστικά τον αριθμό του προσωπικού της στο Βέλγιο, και στη Γαλλία

Η θυγατρική εταιρία της Airtours, Sunair, πρόκειται να απολύσει 80 άτομα από το προσωπικό των 188 ατόμων που διαθέτει, αφού η Αirtours αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημα της Sunair στην […]

Η θυγατρική εταιρία της Airtours<.>, Sunair, πρόκειται να απολύσει 80 άτομα από το προσωπικό των 188 ατόμων που διαθέτει<...>, αφού η Αirtours αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημα της Sunair στην Lille, της Γαλλίας.

Ένας εκπρόσωπος της Sunair κατηγόρησε τον σκληρό ανταγωνισμό για το παραπάνω γεγονός. Η Sunair παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια συνέχεια ζημιές, παρά την μείωση των εξόδων που εφαρμόζει.

Τον Ιούλιο, η Sunair ανακοίνωσε το κλείσιμο της Βελγικής της εταιρίας ναυλωμένων πτήσεων, Air Belgium που πραγματοποιήθηκε χθες, 1η Νοεμβρίου, με την απώλεια 136 θέσεων εργασίας. Η Sunair του Βελγίου έχασε περισσότερα από 8 εκατ. λίρες Αγγλίας την περασμένη χρονιά με συνολικά έσοδα 86 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Ο εκπρόσωπος της Sunair επέμεινε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς θα υπήρχε κάποια περίπτωση κέρδους για την εταιρία. Όμως αυτό θα γινόταν σε βάρος του κέρδους που θα έχει η εταιρία πουλώντας τις μετοχές της στην γερμανική C&N Touristic.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024