Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕρώτηση Παρασκευά προς Παυλίδη για τα προβλήματα του Καστελόριζου
Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ

Ερώτηση Παρασκευά προς Παυλίδη για τα προβλήματα του Καστελόριζου

Την αναστάτωση και την αγωνία των κατοίκων του Καστελόριζου για την έλλειψη ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού τους μετέφερε την Παρασκευή στον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, ο […]

Την αναστάτωση και την αγωνία των κατοίκων του Καστελόριζου για την έλλειψη ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού τους μετέφερε την Παρασκευή στον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου<...>του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παρασκευάς Ιωάννης, με την κατάθεση σχετικής ερώτησης στη Βουλή.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής, οι κάτοικοι αγωνιούν “για κάποια προβλήματα που δεν θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί και για κάποια άλλα που θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση εδώ και αρκετά χρόνια”, γεγονός που όπως συμπλήρωσε “δεν «περιποιεί τιμή» για κανέναν”. “Η ενεργοποίηση της απόφασης για το Λιμάνι, για να λειτουργήσει ως πύλη εισόδου – εξόδου χρονίζει” σημείωσε ο κ. Παρασκευάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν φτάνει που δεν υπάρχει καράβι να πάει κάποιος στο Καστελόριζο, δεν υπάρχει και αεροπλάνο”.

Κλείνοντας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από τον κ. Παυλίδη τη δρομολόγηση πλοίου για τη σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά, αλλά και μια λύση για ταχύπλοο τους θερινούς μήνες, ρωτώντας παράλληλα αν είναι στις προθέσεις του κ. υπουργού να αναλάβει το συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων για την επίλυση των αιτημάτων των κατοίκων του Καστελόριζου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024