Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΑποκλειστική συνεργασία της Lufthansa Private Jet με τη SΙXT

Αποκλειστική συνεργασία της Lufthansa Private Jet με τη SΙXT

Από την 1η Απριλίου 2007, οι επιβάτες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας Lufthansa Private Jet, θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση λιμουζίνας για τη μεταφορά τους από και προς το […]

Από την 1η Απριλίου 2007, οι επιβάτες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας Lufthansa Private Jet, θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση λιμουζίνας για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο, χωρίς καμία<...>επιπλέον χρέωση. Κατόπιν ζήτησης, οι πελάτες θα παραλαμβάνονται από την κατοικία τους και θα οδηγούνται απευθείας στο αεροδρόμιο, στο ιδιωτικό αεροσκάφος της Lufthansa Private Jet που θα έχει ετοιμαστεί για την πτήση.

Με την προσγείωση, μια λιμουζίνα θα περιμένει ξανά κοντά στο αεροσκάφος, για να μεταφέρει τους επιβάτες χωρίς καθυστέρηση στον προορισμό τους. Η υπηρεσία διατίθεται και στους επιβάτες που έχουν απευθείας πτήση προς περίπου 1.000 προορισμούς εντός της Ευρώπης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και για εκείνους που έχουν πτήση ανταπόκριση με τη Lufthansa Private Jet, μετά από υπερατλαντικές πτήσεις με τη Lufthansa ή τη SWISS. Αποκλειστικός συνεργάτης της Lufthansa είναι η Υπηρεσία Λιμουζίνων της SIXT. Οι λιμουζίνες Mercedes θα οδηγούνται από ειδικά εκπαιδευμένους σωφέρ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024