Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στις 19 Απριλίου ξεκινά το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάρτιος 2007, 00:00

Λάτρεις της θάλασσας δίνουν ραντεβού για τις 19 Απριλίου στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου θα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών Αναψυχής (Best Value Yachting 2007) από την εταιρία EuroPartners. Σε κοντινή<...>

απόσταση από την Αθήνα, οι φίλοι του yachting θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους μεταχειρισμένο σκάφος αναψυχής στην χαμηλότερη τιμή και με το πιο συμφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέχρι και στις 22 Απριλίου.

Στην Best Value Yachting θα συμμετάσχει η πλειοψηφία των εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του μεταχειρισμένου σκάφους, παρουσιάζοντας με ζωντανό και άμεσο τρόπο σκάφη όλων των τύπων και μεγεθών, καθώς και άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, σε ένα ειδικό χώρο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν σκάφη ιδιωτών. Έτσι, οι επισκέπτες του πλωτού σαλονιού θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο, να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπεύθυνους της κάθε εταιρίας, να τα δοκιμάσουν και τελικά να αγοράσουν εκείνο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της Best Value Yachting το 1ο Σαλόνι Πολυτελών Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, Best Value Auto 2007, παρουσιάζοντας πολλές ελκυστικές προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου πολυτελούς αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση και πολύ δελεαστική τιμή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top