Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απόντες από τα εγκαίνια της Philoxenia οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Νοέμβριος 2000, 00:00

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής έλαβε απόφαση να μην παραστεί στα σημερινά εγκαίνια<...> της 16ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia<.>

. Η απόφαση ελήφθη μετά την χτεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων, κ. Στέλιο Κολέτση, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΤ.

Η απόφαση αυτή εκφράζει τη δυσαρέσκεια του Σωματείου προς το υπουργείο Ανάπτυξης και τον ΕΟΤ, για την απόφαση τους να μην συμπεριληφθούν στην κατάταξη των ξενοδοχείων από "κατηγορίες" σε "αστέρια", οι ανθρώπινες υπηρεσίες.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων υπέβαλαν την ακόλουθη ερώτηση στον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Χριστοδουλάκη και τη διοίκηση του ΕΟΤ: 'οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα εξυπηρετηθούν από ρομπότ ή από εργαζομένους".

"Παραδίδουμε στην κρίση των εργαζομένων και της τουριστικής οικογένειας, τη νέα αντίληψη του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, ότι ο τουρισμός δεν είναι ανθρωποκεντρικός, αλλά μόνο κτιριακές υποδομές, έπιπλα και σερβίτσια", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top