Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στρατηγική συνεργασία Capitol με την αλυσίδα Holiday Inn

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Νοέμβριος 2000, 00:00

Τη στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου Capitol<.> της Θεσσαλονίκης με την ξενοδοχειακή αλυσίδα Bass Hotels & Resorts<...>

(BHR), στον οποίο ανήκει η αλυσίδα Holiday Inn., ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας "Α.Ε.Ξ.Ε. Κ. & Ι. Θωμοπούλου", Αριστοτέλης Θωμόπουλος.

Η εν λόγω συνεργασία, σύμφωνα με τον κ. Θωμόπουλο, πραγματοποιείται με τη μορφή franchise, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι τόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς όσο και η διοίκηση του ξενοδοχείου παραμένουν στην "Α.Ε.Ξ.Ε.Κ. & Ι. Θωμοπούλου".

Στα 300 εκατ. δρχ. εκτιμάται ότι θα ανέλθει το κόστος μετατροπής του ξενοδοχείου σε Holiday Inn., ενώ αυτό αναμένεται να έχει ενταχθεί πλήρως στην ομώνυμη αλυσίδα τον προσεχή Μάρτιο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί και η απόφαση της BHR να απονείμει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τον τίτλο του Holiday Inn International Model, ο οποίος το διαφοροποιεί από τα κοινά

Holiday Inn<.>

.

Το ξενοδοχείο Capitol, με δυναμικότητα 332 κλινών, διαθέτει 178 δωμάτια και σουίτες, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε επένδυση ριζικής ανακαίνισης ύψους 1,5 δισ. δρχ., η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα χάρη στη συγκεκριμένη επένδυση το Capitol εντάσσεται στην κατηγορία των ξενοδοχείων deluxe.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, η οποία είναι δεκαπενταετής και εφαρμόζεται σε άλλες 95 χώρες παγκοσμίως, αναμένεται σύμφωνα με τη διοίκηση του Capitol, να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της Θεσσαλονίκης και στην πιστοποίηση της ως προορισμού διεθνούς εμβέλειας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top