Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κατσιματίδης-Νικητιάδης: Πρόσκληση στο ζεύγος Κλίντον για διακοπές στη Δωδεκάνησο

Δώρα Σγάρτσου - 23 Μάρτιος 2007, 00:00

Τον Μπίλ Κλίντον και τη σύζυγό του Χίλαρυ, κάλεσαν να επισκεφθούν τη Δωδεκάνησο για τις διακοπές τους ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, κ. Τζων Κατσιματίδης και ο Δωδεκανήσιος Πολιτικός, κ. Γ. Νικητιάδης, που βρέθηκε<...>

στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Τουρισμός: δώδεκα θέσεις - Δωδεκάνησα: δώδεκα όνειρα».

Ο κ. Κατσιματίδης που έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Υόρκη, ήταν ένας εκ των παρουσιαστών του βιβλίου του κ. Νικητιάδη στην παρουσίαση που έγινε πριν λίγες μέρες από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενος ο κ. Κατσιματίδης την ευκαιρία προβολής της Δωδεκανήσου, κάλεσε τον κ. Νικητιάδη να τον συνοδεύσει για να προσκαλέσουν μαζί το ζεύγος Κλίντον στα όμορφα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Στη συνάντηση που έγινε το ίδιο βράδυ στο ξενοδοχείο Σέρατον στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια δεξίωσης σε πολύ στενό κύκλο για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της κυρίας Κλίντον, ο κ. Νικητιάδης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυρία Κλίντον, την προσκάλεσε μαζί με τον κ. Κατσιματίδη να επισκεφθούν τα νησιά του Αιγαίου μόλις βρουν ευκαιρία για διακοπές.

Η κυρία Κλίντον ευχαρίστησε για την πρόσκληση που υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει όταν θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. Όπως είναι γνωστόν, η κυρία Χίλαρυ Κλίντον, Γερουσιαστής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στην Αμερικανή Γερουσία, διεκδικεί ήδη το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του  Νοεμβρίου 2008. Η επιλογή των υποψηφίων του δημοκρατικού κόμματος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2008, που θα έχουν τελειώσει οι προκριματικές εκλογές των δύο μεγάλων κομμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top