Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε το δήμαρχο Μοσχάτου συναντάται σήμερα η Πετραλιά
Θέμα η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης

Με το δήμαρχο Μοσχάτου συναντάται σήμερα η Πετραλιά

Το δημαρχείο του Μοσχάτου επισκέπτεται σήμερα το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, προκειμένου να συναντηθεί με το δήμαρχο, κ. Ταξιάρχη Παπαντώνη και να συζητήσουν την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου να δημιουργηθεί ενιαία παραθαλάσσια διαδρομή συνολικού μήκους 35 χλμ…

Το δημαρχείο του Μοσχάτου επισκέπτεται σήμερα το πρωί η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, προκειμένου να συναντηθεί με το δήμαρχο, κ. Ταξιάρχη Παπαντώνη και να συζητήσουν<...>την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του υπουργείου να δημιουργηθεί ενιαία παραθαλάσσια διαδρομή συνολικού μήκους 35 χλμ.

Επισημαίνεται πως είναι η δεύτερη συνάντηση της υπουργού με δήμαρχο – η πρώτη ήταν με τον δήμαρχο του Πειραιά – ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους εκπροσώπους όλων των Δήμων της παραλιακής ζώνης της Αττικής, που σχετίζονται με το σχέδιο της δημιουργίας παραθαλάσσιας διαδρομής περιπάτου και ποδηλάτου. Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής που θα συνθέσουν την παραθαλάσσια ενιαία διαδρομή.

Η πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά, αφενός στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών της κάθε περιοχής, και αφετέρου στην επιμέρους τουριστική ανάπτυξη του κάθε εμπλεκόμενου δήμου. Κάθε τμήμα της παραλιακής ζώνης, όπως και ολόκληρη η παραθαλάσσια διαδρομή θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024