Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κύπρος: Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα κατασχεθέντα υγρά από τα αεροδρόμια

Δώρα Σγάρτσου - 27 Μάρτιος 2007, 00:00

Στον Ερυθρό Σταυρό και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δόθηκαν πριν λίγες μέρες τα αντικείμενα με υγρό περιεχόμενο, που είχαν κατασχεθεί από επιβάτες, που διήλθαν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου της Κύπρου. Ο σχετικός κανονισμός της Ε.Ε.<...>

για τις χειραποσκευές, που απαγορεύει την μεταφορά υγρών, όπως ποτών, αρωμάτων, ζελέ μαλλιών, οδοντόκρεμας και υγρών φακών επαφής, και που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Νοέμβριο, ανάγκασε πολλούς επιβάτες να αφήσουν τα αντικείμενα τους στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα οι αποθήκες των αεροδρομίων να ήταν γεμάτες.

Όπως δήλωσε στην κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, ο διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ), κ. Λεωνίδας Λεωνίδου, “τα αντικείμενα τα οποία κατάσχονται, καταγράφονται και τοποθετούνται σε αποθήκη. Σε κάποια στιγμή με τη σύμφωνο γνώμη του υπουργείου Συγκοινωνιών, εκχωρούνται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα κατασχεθέντα στην περίπτωση του αεροδρομίου Λάρνακας δόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ στην περίπτωση της Πάφου σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top