Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚύπρος: Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα κατασχεθέντα υγρά από τα αεροδρόμια

Κύπρος: Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα κατασχεθέντα υγρά από τα αεροδρόμια

Στον Ερυθρό Σταυρό και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δόθηκαν πριν λίγες μέρες τα αντικείμενα με υγρό περιεχόμενο, που είχαν κατασχεθεί από επιβάτες, που διήλθαν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου της […]

Στον Ερυθρό Σταυρό και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δόθηκαν πριν λίγες μέρες τα αντικείμενα με υγρό περιεχόμενο, που είχαν κατασχεθεί από επιβάτες, που διήλθαν από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου της Κύπρου. Ο σχετικός κανονισμός της Ε.Ε.<...>για τις χειραποσκευές, που απαγορεύει την μεταφορά υγρών, όπως ποτών, αρωμάτων, ζελέ μαλλιών, οδοντόκρεμας και υγρών φακών επαφής, και που τέθηκε σε ισχύ τον περασμένο Νοέμβριο, ανάγκασε πολλούς επιβάτες να αφήσουν τα αντικείμενα τους στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα οι αποθήκες των αεροδρομίων να ήταν γεμάτες.

Όπως δήλωσε στην κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, ο διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ), κ. Λεωνίδας Λεωνίδου, “τα αντικείμενα τα οποία κατάσχονται, καταγράφονται και τοποθετούνται σε αποθήκη. Σε κάποια στιγμή με τη σύμφωνο γνώμη του υπουργείου Συγκοινωνιών, εκχωρούνται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα κατασχεθέντα στην περίπτωση του αεροδρομίου Λάρνακας δόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ στην περίπτωση της Πάφου σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024