Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπεφεύχθη τραγωδία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Απεφεύχθη τραγωδία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Στο “παρά πέντε” απεφεύχθη το βράδυ της Κυριακής νέα αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, που ετοιμαζόταν για προσγείωση, παρ` ολίγο να συγκρουστεί με μικρό […]

Στο “παρά πέντε” απεφεύχθη το βράδυ της Κυριακής νέα αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, που ετοιμαζόταν για προσγείωση, παρ` ολίγο να συγκρουστεί με μικρό ιδιωτικό<...>αεροσκάφος, το οποίο για άγνωστους λόγους καθυστέρησε να βγει από τον δίαυλο προσγείωσης.

Ο πιλότος του αεροσκάφους και ενώ είχε λάβει οδηγίες από τον Πύργο Ελέγχου να προσγειωθεί, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του μικρού αεροσκάφους, ανέβασε ύψος και έτσι την τελευταία στιγμή απεφεύχθη το μοιραίο. Το αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών εκτελούσε την πτήση CY 305 Αθήνα – Λάρνακα και μεταξύ των επιβατών προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς αντί για προσγείωση το αεροσκάφος πραγματοποίησε απογείωση.

Έρευνα για το περιστατικό άρχισε χτες το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024