Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ερώτηση Παρασκευά για την αεροπορική σύνδεση της Κάσου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Μάρτιος 2007, 00:00

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την αεροπορική σύνδεση της Κάσου, ζήτησε με χτεσινή ερώτηση του στη Βουλή<...>

ο κ. Ιωάννης Παρασκευάς, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής: “Η Κάσος μετά πολλών κόπων και βασάνων συνδέθηκε αεροπορικώς με την Κρήτη μέσω του δρομολογίου Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία. Αυτό το δρομολόγιο εξυπηρετούσε και όσους από Αθήνα ήθελαν να μεταβούν στην Κάσο. Από 29/03/2007 οι αρμόδιοι άλλαξαν την ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου από Ρόδο και όρισαν ως ώρα αναχώρησης την 06.00. Αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο Αθήνα – Ρόδος και ως εκ τούτου κάποιος που θέλει να ταξιδέψει από Αθήνα για Κάσο θα πρέπει να διανυκτερεύει στη Ρόδο”.

“Συνεπώς το κόστος και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού θα είναι μεγάλη”. “Επίσης”, σημειώνει ο κ. Παρασκευάς, “με την ώρα αναχώρησης που έχει ορισθεί, καταργούνται στην πράξη και τα επιδοτούμενα δρομολόγια της Ολυμπιακής για Κάσο, γεγονός που δεν οφελεί κανέναν”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top