Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕρώτηση Παρασκευά για την αεροπορική σύνδεση της Κάσου
Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ερώτηση Παρασκευά για την αεροπορική σύνδεση της Κάσου

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την αεροπορική σύνδεση της Κάσου, ζήτησε με χτεσινή ερώτηση του στη […]

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την αεροπορική σύνδεση της Κάσου, ζήτησε με χτεσινή ερώτηση του στη Βουλή<...>ο κ. Ιωάννης Παρασκευάς, βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Όπως εξήγησε ο βουλευτής: “Η Κάσος μετά πολλών κόπων και βασάνων συνδέθηκε αεροπορικώς με την Κρήτη μέσω του δρομολογίου Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσος – Σητεία. Αυτό το δρομολόγιο εξυπηρετούσε και όσους από Αθήνα ήθελαν να μεταβούν στην Κάσο. Από 29/03/2007 οι αρμόδιοι άλλαξαν την ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου από Ρόδο και όρισαν ως ώρα αναχώρησης την 06.00. Αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο Αθήνα – Ρόδος και ως εκ τούτου κάποιος που θέλει να ταξιδέψει από Αθήνα για Κάσο θα πρέπει να διανυκτερεύει στη Ρόδο”.

“Συνεπώς το κόστος και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού θα είναι μεγάλη“. “Επίσης”, σημειώνει ο κ. Παρασκευάς, “με την ώρα αναχώρησης που έχει ορισθεί, καταργούνται στην πράξη και τα επιδοτούμενα δρομολόγια της Ολυμπιακής για Κάσο, γεγονός που δεν οφελεί κανέναν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024