Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΥπηρεσίες θαλάσσιας εξυπηρέτησης από την seaSOS

Υπηρεσίες θαλάσσιας εξυπηρέτησης από την seaSOS

Μετά την επιτυχή εμφάνιση της στην Exclusive Yachting το Σεπτέμβριο του 2006, η εταιρία θαλάσσιας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα seaSOS συνεχίζει την πορεία της με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Η ομάδα της, […]

Μετά την επιτυχή εμφάνιση της στην Exclusive Yachting το Σεπτέμβριο του 2006, η εταιρία θαλάσσιας εξυπηρέτησης στην Ελλάδα seaSOS συνεχίζει την πορεία της με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Η ομάδα της, αποτελούμενη<...>από εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες, που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στη διάσωση και περισυλλογή σκαφών και πληρωμάτων όταν βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο, έχει ήδη προβεί σε σημαντικό αριθμό επεμβάσεων, αποδεικνύοντας έτσι την ικανότητά της να εκπληρώνει τις υποσχέσεις που έχει δώσει στους συνδρομητές της.

Το πελατολόγιο της εταιρίας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και η seaSOS ήδη διαθέτει μία αξιόλογη βάση συνδρομητών στην οποία εντάσσονται τόσο ιδιώτες όσο και εταιρίες – μεταξύ των οποίων yacht chartering και ασφαλιστικές. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην ανάπτυξη του πελατολογίου της συμβάλλουν σημαντικά και ένας επιλεγμένος αριθμός εισαγωγέων και εμπόρων σκαφών, οι οποίοι προσφέρουν στους πελάτες τους την συνδρομή στην seaSOS ως επιπρόσθετη παροχή.

Στην επιτυχία της εταιρίας, η οποία διανύει μόλις τον πρώτο χρόνο ζωής της, συμβάλλει τέλος και η ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργατών με τους οποίους επιτυγχάνεται κάλυψη του ελληνικού θαλάσσιου χώρου σε ποσοστό 75%. Οι συνεργάτες της seaSOS βρίσκονται στην Κόρινθο, τη Λευκάδα, την Καβάλα, την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τον Μαραθώνα, την Γλυφάδα και την Σύρο. Επιπλέον, η μόνιμη τεχνική βάση της εταιρίας στο Λαύριο επανδρώνεται από δύο ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα ταχύπλοα φουσκωτά, ειδικά σχεδιασμένα για άμεσες επεμβάσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ιδιόκτητων σκαφών της εταιρίας σε έξι.

Η seaSOS είναι χορηγός της Best Value Yachting 2007, του 5ου Πλωτού Σαλονιού Μεταχειρισμένων Σκαφών, που θα πραγματοποιηθεί από 19 εώς 22 Απριλίου στο λιμάνι Λαυρίου, όπου και θα έχει την ευκαιρία επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους και παρουσίασης των υπηρεσιών και προγραμμάτων της.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024