Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙσχυρό συνεργατικό σχήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα

Ισχυρό συνεργατικό σχήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα

Την έναρξη της συνεργασίας τους, με στόχο την προώθηση του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Hellas και το κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείαςκαι ομορφιάς […]

Την έναρξη της συνεργασίας τους, με στόχο την προώθηση του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες ο ταξιδιωτικός οργανισμός TUI Hellas και το κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας<...>και ομορφιάς Symmetria. Η συνεργασία των δυο εταιριών αποσκοπεί στην προσέλκυση τουριστών οι οποίοι, παράλληλα και συμπληρωματικά με το κύριο τουριστικό προϊόν, επιθυμούν να κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας.

Ειδικότερα, η Symmetria προσφέρει υπηρεσίες υγείας που αφορούν πλαστική και αισθητική χειρουργική, αισθητική οδοντιατρική, όπως και μη επεμβατικές θεραπείες ανανέωσης προσώπου και σώματος. Η TUI Hellas σχεδιάζει και προτείνει πακέτα διαμονής και μετακίνησης, καθώς και ειδικά πακέτα αναψυχής που πλαισιώνουν τις υπηρεσίες υγείας. Σημειώνεται πως η TUI Hellas υποστηρίζει τα πακέτα αποκλειστικά σε ότι αφορά τις σχετικές τουριστικές υπηρεσίες και μεριμνά για την άριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, που θα έχει ο επισκέπτης στην Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024