Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέος εκτροχιασμός τρένου στα Λιβερά Ξάνθης

Δώρα Σγάρτσου - 03 Απρίλιος 2007, 00:00

Ακόμη ένας εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε την Κυριακή, 1 Απριλίου 2007, κοντά στο σταθμό Λιβερίων Ξάνθης, όταν ένας από τους τροχούς βαγονιού της αμαξοστοιχίας αποκολλήθηκε. Η αμαξοστοιχία 605 εκτελούσε<...>

το δρομολόγιο Δίκαια - Αθήνα και ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες της δεν τραυματίστηκε. Λεωφορεία του ΟΣΕ μετέφεραν τους επιβάτες στη Σταυρούπολη και από κει επιβιβάστηκαν σε άλλη αμαξοστοιχία για τον προορισμό τους.

«Πριν στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης ανακοίνωσης, νέος εκτροχιασμός επιβατικής αμαξοστοιχίας συνέβη στα Λιβερά. Ευτυχώς και πάλι η τύχη ήταν με το μέρος των επιβατών. Είναι ο έκτος κατά σειρά εκτροχιασμός τρένου τις τελευταίες εβδομάδες. Η διοίκηση του ομίλου ΟΣΕ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών έχουν βαρύτατες ευθύνες. Παίζουν με τη φωτιά και με τις ζωές των επιβατών, διότι επί τριετία η γραμμή και το τροχαίο υλικό του ομίλου ΟΣΕ παραμένουν χωρίς συντήρηση. Η κυβέρνηση κωφεύει πλήρως στις συνεχείς σχετικές επισημάνσεις και καταγγελίες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.». Ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top